Τραπεζικό «σοκ» για τον ΣΥΡΙΖΑ

Advertisement
«Πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Στα όρια της οικονομικής κατάρρευσης φαίνεται πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα ενημέρωσης, προμηθευτής στον οποίο οφείλεται μεγάλο οικονομικό ποσό από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φέρεται πως προχώρησε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες με αποτέλεσμα να «παγώσουν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί του κόμματος.

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολίασαν στο documento πως γίνεται προσπάθεια να ρυθμιστεί το χρέος προς τον προμηθευτή και να επανέλθει η τραπεζική κανονικότητα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαμηνύουν πως το κόμμα ανταποκρίνεται κανονικά στις υποχρεώσεις του και αποπληρώνει τα χρέη προς τους ιδιώτες. Ωστόσο, μερικές φορές καταγράφονται καθυστερήσεις. Την ίδια ώρα, σημειώνουν πως αναμένεται και η κρατική χρηματοδότηση τις επόμενες ημέρες που θα δώσει οικονομική «ανάσα» στο κόμμα.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, με αφορμή και τις δραματικές εξελίξεις στα κομματικά ΜΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα με τα οικονομικά του -εξαιτίας της ραγδαίας πτώσης των ποσοστών του που συνεπάγεται μείωση της κρατικής χρηματοδότησης.

Ο επόμενος πρόεδρος θα κληθεί να λάβει ριζικές αποφάσεις για την οικονομική διαχείριση του κόμματος.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement