Οι φυλές της Ν.Δ. και μια… εκδήλωση «εκρηκτική»

Advertisement

Όλες οι φυλές της Ν.Δ. ήταν χθες το απόγευμα στην εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής και των εκδόσεων Ευρασία, στο αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης για την παρουσίαση του βιβλίου «Καραμανλής – Η πολιτική ως δημιουργία».

Εκεί βρέθηκαν από στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού στο μέγαρο Μαξίμου, μέχρι πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης και πολλοί «γαλάζιοι» βουλευτές. Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο οποίος υποστήριξε, μπαίνοντας, ότι «δεν υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα, υπάρχουν λαϊκές ανάγκες, που η κυβέρνηση έχει τρία χρόνια μπροστά της για να τα θεραπεύσει».

Ωστόσο, η εικόνα που ασφαλώς ξεχωρίζει είναι αυτή της παρουσίας των δύο πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι κάθισαν σε διπλανές θέσεις. Στιγμιότυπο που φέρνει στον νου την κοινή τους εμφάνιση στο Πολεμικό Μουσείο.

Advertisement

Στο μεταξύ, άλλη μια βόμβα… εσωτερικής καύσεως ετοιμάζεται να ριχτεί εναντίον του μεγάρου Μαξίμου, πολύ πιο δυνατή και ισχυρή από αυτή των γνωστών 11 νεοδημοκρατών βουλευτών.

Το Ίδρυμα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά λέγεται ότι διοργανώνει μέσα στον Οκτώβριο εκδήλωση με ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Οι διοργανωτές ψάχνουν αυτή τη στιγμή αίθουσα. Γρηγορείτε.

ΠΗΓΗ: EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement