Αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση «The dumb waiter», στην οποία πρωταγωνιστεί.
«Δεν μπορεί να μεταφραστεί ακριβώς σημαίνει «Ο μουγγός σερβιτόρος, ο χαζός σερβιτόρος». Είναι ένα έργο που σε διασκεδάζει αλλά συγχρόνως σου «παγώνει και το αίμα» από τις εξουσιαστικές σχέσεις των πρωταγωνιστών», τόνισε για την παράσταση.
Ο ίδιος δηλώνει ολιγαρκής άνθρωπος και μιλά για την περίοδο που έπαιζε σε διαφημίσεις.
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος συμμετέχει με έναν ρολό σε μια ξένη παραγωγή που θα παίξει στο Netflix και λέγεται «The girl from oslo».
«Μετά το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο και εγώ σκέφτομαι ηθοποιούς για την «ταμπέλα». Δεν πάω στις πρεμιέρες γιατί όλοι οι ηθοποιοί είναι φίλοι μου και αν δεν μου αρέσει η παράσταση θα έχω το άγχος ότι θα πρέπει να τους το πω», τόνισε.
Όπως λέει, επειδή έχει μεγαλώσει, τον έχει πιάσει το λεγόμενο βιολογικό άγχος αρχίζει και παίρνει περισσότερα χάπια.
«Μερικούς ρόλους τους πήρα για την εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν ομορφόπαιδο, τώρα είμαι ομορφοπαππούς. Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν είχα κοπέλες θα είχα γίνει ήδη πάππους. Πάντα ήμουν αφοσιωμένος στην εκάστοτε σχέση μου, ήθελα να κάνω παρέα μόνο με τις γυναίκες μου, ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Έτσι αισθανόμουν εγώ. Πάντα απέκλεια τους φίλους μου από τις σχέσεις μου, δεν ξέρω όμως αν μπούχτιζαν οι γυναίκες μου», τόνισε.
«Για μένα οικογένεια δεν σημαίνει γάμος σε καμία περίπτωση. Άλλωστε το βιογραφικό μου που είναι πολύ σύντομο, είναι κάτω από 100 λέξεις, τελειώνει με την φράση «έχω κάνει ένα γάμο χωρίς παιδί, ένα γάμο με παιδί κι ένα παιδί χωρίς γάμο». Έχω όλους τους συνδυασμούς γάμων και παιδιών», κατέληξε.