Αποφασισμένοι να κάνουν γιορτές στα μπλόκα είναι οι αγρότες που τηρούν σκληρή στάση, με τα τρακτέρ να βρίσκονται πλέον καθημερινά στις εθνικές οδούς.
Συγκεκριμένα, εκτός από τα μπλόκα που έχουν στηθεί στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, στα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης, στο τελωνείο των Ευζώνων και στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στην Καρδίτσα το βράδυ της Δευτέρας, αγρότες της Ροδόπης έκλεισαν την Εγνατία Οδό στο ύψος του δυτικού κόμβου Κομοτηνής στο ρεύμα από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη. Με εκτροπές πραγματοποιείταη η κυκλοφορία σε Ημαθία, Ευζώνους, και στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.
Στο μπλόκο της Νίκαιας, οι αγρότες ενισχύουν διαρκώς την παρουσία τους με νέα τρακτέρ και μηχανήματα. Μετά τη χθεσινή απογευματινή συνέλευση, επιβεβαιώθηκε πως θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί νέες αφίξεις από χωριά της Λάρισας αλλά και από τη Μαγνησία για σήμερα με στόχο να αυξηθεί περισσότερο η παρουσία στο μπλόκο.
