Μαρινέλλα: Το τελευταίο αντίο στη σπουδαία ερμηνεύτρια – Συγκινημένοι συγγενείς και καλλιτέχνες στην κηδεία της

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Μαρινέλλας, στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αθηνών, Τρίτη 31 Μαρτίου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
Advertisement

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης, σήμερα, συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες, θα αποχαιρετίσουν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, τη Μαρινέλλα.

Από τις 08.00, το πρωί της Τρίτης, η σορός της έφτασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Η κόρη της και στενοί συγγενείς ήταν εκεί, εμφανώς συγκινημένοι σε αυτό το ύστατο αντίο.

Μετά την κηδεία στις 14.00, θα ακολουθήσει η ταφή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 
 

Advertisement

Η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη
Ο Γιώργος Ντάβλας και ο Τάκης Ζαχαράτος έφτασαν, νωρίς το πρωί, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών

Μαρινέλλα: Ποιοι θα εκφωνήσουν επικήδειους λόγους στην κηδεία της

Αν και η ίδια η Μαρινέλλα δεν επιθυμούσε επικήδειους λόγους, όπως αποκάλυψε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στο Πρωινό χθες, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα εκφωνήσουν λίγα λόγια αγάπης. Η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Νταλάρας θα είναι τα δύο μοναδικά πρόσωπα που θα μιλήσουν για εκείνη.

«Η Χάρις Αλεξίου ήταν για την Μαρινέλλα η πιο σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Η ίδια δεν ήθελε επικήδειους, θέλει όμως η Χαρούλα. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι πολύ σπάνιο να μιλήσει. Θα είναι αυτοί οι δύο, γιατί δεν θέλουν ούτε να κουράσουν τον κόσμο, θέλουν όλα να είναι σε μια απόλυτη αρμονία», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement