Επέκταση μνήμης και εύκολη φόρτιση για το iPhone και το iPad

Advertisement

H Lexar μετά από το πρακτικό JumpDrive M20i κάνει ένα βήμα μπροστά και λανσάρει το υψηλής ταχύτητας Lexar JumpDrive C20i Flash Drive.

Πρόκειται για μία νέα 3 σε 1 λύση καθώς απαρτίζεται από Lightning και από USB 3.0 βύσματα και ταυτόχρονα αποτελεί καλώδιο φόρτισης για τις Apple συσκευές.

Το Lexar JumpDrive C20i Flash Drive κάνει εύκολη υπόθεση την προσθήκη και τη μεταφορά αρχείων, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αλλά και τη φόρτιση των iOS συσκευών.

Advertisement

Το JumpDrive C20i με τα δυο μεταλλικά βύσματα κάνει το multitasking από πολυτέλεια παιχνίδι. Το Lightning βύσμα ταιριάζει με τις περισσότερες iOS συσκευές και με την ικανότητά του να μεταφέρει αρχεία, να δημιουργεί αντίγραφα και να φορτίζει τις Apple συσκευές αποτελεί κινητήριο δύναμη για όποιον βρίσκεται στο δρόμο. Επίσης περιλαμβάνεται κλιπ καλωδίου για να μένει διπλωμένο ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο.

Ωστόσο, το JumpDrive C20i της Lexar δεν διευκολύνει μόνο τη μεταφορά των αρχείων αλλά επιτρέπει στον χρήστη να ακούσει τη μουσική του και να παρακολουθεί βίντεο απευθείας μέσα από αυτό.

Επιπλέον, το JumpDrive C20i λειτουργεί χρησιμοποιώντας εφαρμογή διαχείρισης αρχείων από το App Store που κατεβάζετε δωρεάν. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όταν συνδέεστε με αυτό ενώ με χωρητικότητα από 16GB έως 128GB, μπορείτε να «ξεφορτώνεστε» μεγάλο περιεχόμενο από τις iOS συσκευές σας.

πηγη: pestaola

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement