Η Apple ετοιμάζει ένα iPhone 7 Plus με dual-lens κάμερα και 3GB RAM

Advertisement

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει την παραγωγή ενός μόνο μοντέλου iPhone 7 Plus με dual-lens κάμερα και μνήμη RAM που θα ανέρχεται στα 3GB.

Η εκτίμηση έρχεται από την KGI Securities και κάνει ένα πισωγύρισμα σε σχέση με προηγούμενες εκτιμήσεις της ίδιας εταιρείας αναλύσεων που ήθελαν την Apple να παράγει δύο εκδόσεις του iPhone 7 Plus, δηλαδή του μελλοντικού iPhone στις 5,5 ίντσες.

Οι αρχικές προβλέψεις της KGI ήθελαν ένα μοντέλο στις 5,5 ίντσες με απλή κάμερα και ένα δεύτερο μοντέλο με αυξημένες δυνατότητες και κάμερα dual-lens. Ωστόσο, οι τελευταίες εκτιμήσεις αναθεωρούν και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Apple θα επικεντρωθεί στην επιλογή της δεύτερης, πιο προικισμένης, έκδοσης.

Advertisement

Έτσι, εικάζεται ότι η αμερικανική εταιρεία θα παραμείνει πιστή στην στρατηγική των δύο βασικών μοντέλων: στις 4,7 ίντσες (μοντέλο iPhone 7) και στις 5,5 ίντσες (μοντέλο iPhone 7 Plus). Τα δύο μοντέλα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και η εκτίμηση της KGI κάνει λόγο για παραδόσεις έως 30 εκατομμυρίων συσκευών, έως το τέλος του έτους.

Οι dual-lens κάμερες που θα χρησιμοποιηθούν στα νέα μοντέλα της Apple αναμένεται να προέρχονται από τις Sony και LG Innotek. Σε ότι αφορά το iPhone 7 (δηλαδή το μοντέλο των 4,7 ιντσών) αναμένεται να διατηρήσει την μνήμη των 2GB.

Άλλες πρόσφατες διαρροές από προμηθευτές της Apple θέλουν το iPhone 7 Plus να ενσωματώνει το χαρακτηριστικό Smart Connector το οποίο έκανε την αρχική του εμφάνιση στις ταμπλέτες iPad Pro.

πηγη: pestaola

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement