Το Euro 2016 δοκιμάζει τις δυνατότητες των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Advertisement

Καθώς η on line παρακολούθηση βίντεο εκτοξεύει την κίνηση δεδομένων ανά smartphone η παρακολούθηση βίντεο θα δημιουργήσει έξι φορές υψηλότερη κίνηση δεδομένων ανά smartphone στην Ευρώπη έως το 2021, όταν στην Ανατολική Ευρώπη η κίνηση δεδομένων ανά ενεργό smartphone θα αυξηθεί από 2 σε 18 Gb τον μήνα για το διάστημα αυτό, εκτιμά η Ericsson.

Η σουηδική εταιρεία, ως βασικός συνεργάτης σημαντικών τηλεπικοινωνιακών πάροχων της Γαλλίας, παρέχει 4G λύσεις πολλαπλών πρωτοτύπων ραδιοδικτύου και στα δέκα γήπεδα που φιλοξενούν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Οι λύσεις της Ericsson υπόσχονται να παρέχουν στους φιλάθλους κάλυψη υψηλής ποιότητας κινητής ευρυζωνικής εμπειρίας.

Advertisement

Εκατοντάδες πολλαπλά πρότυπα ραδιοδικτύου έχουν ήδη εγκατασταθεί στα γήπεδα, τα οποία θα καθιστούν ευκολότερη και γρηγορότερη την κοινή χρήση φωτογραφιών, βίντεο σύντομης διάρκειας και social media περιεχομένου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου, με τη χωρητικότητα των σταδίων να κυμαίνεται από 33.000 έως 81.000 θεατές.

Το 2014, το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία κατέγραψε την εντυπωσιακή κίνηση δεδομένων ύψους 26.7 Tb, το οποίο ισοδυναμεί με 48,5 εκατομμύρια αναρτήσεις φωτογραφιών και 4,5 εκατομμύρια φωνητικών κλήσεων.

πηγη: satleo

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement