Δοκιμές τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης για το iPhone 8

Advertisement

Παρά το γεγονός ότι το λανσάρισμα του iPhone 8 αργεί ακόμα, το τελευταίο διάστημα η φημολογία είναι ιδιαίτερα έντονη σχετικά με τις τεχνολογίες που θα ενσωματώνει το επόμενο smartphone της Apple.

Μόλις προχθές δημοσιεύματα έκαναν λόγο για υιοθέτηση της τεχνολογίας οθόνης OLED από το iPhone 8, τουλάχιστον σε κάποια από τις εκδόσεις του.

Χθες, νέο δημοσίευμα της ιαπωνικής Nikkei Asian Review υποστηρίζει ότι η Foxconn, ένας από τους κύριους υπό-κατασκευαστές που χρησιμοποιεί η Apple, δοκιμάζει διάφορα modules ασύρματης φόρτισης για το iPhone 8.

Advertisement

Το δημοσίευμα βασίζεται σε «ανώνυμη πηγή με γνώση του θέματος», η οποία υποστηρίζει ότι η λειτουργία ασύρματης φόρτισης θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή της στο επόμενο iPhone αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την ικανότητα της εταιρείας να προχωρήσει στην παραγωγή ικανοποιητικού αριθμού μονάδων.

Εάν ο επιθυμητός ρυθμός παραγωγής των modules δεν μπορεί να επιτευχθεί τότε είναι πιθανό η ασύρματη φόρτιση να μείνει εκτός τεχνικών χαρακτηριστικών του iPhone 8.

Επιπλέον, όπως συνέβη και με τη φημολογία για τις OLED οθόνες, είναι πιθανό η ασύρματη φόρτιση να έρθει τελικά σε ορισμένες μόνο εκδόσεις του μελλοντικού iPhone.

Advertisement

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατη φήμη θέλει το iPhone 8 να κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: στις 4,7 και 5 ίντσες με «συμβατική» οθόνη και στις 5,5 ίντσες με οθόνη τεχνολογίας OLED.

Άρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πιθανό μόνο το iPhone 8 των 5,5 ιντσών να είναι αυτό που θα υποστηρίζει τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης.

Με την αγορά των smartphones να μην εμφανίζει πλέον την ορμή προηγούμενων χρόνων και το iPhone 7 να μην είναι η συσκευή που θα «ταρακουνήσει» το καταναλωτικό κοινό η Apple χρειάζεται να επιστρατεύσει όλα της τα όπλα για τη μελλοντική της συσκευή.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του περασμένου τριμήνου η Apple ανακοίνωσε ετήσια πτώση εσόδων, για πρώτη φορά από το 2003… άρα οι προσδοκίες που αναπτύσσονται για το iPhone 8 είναι μεγάλες.

πηγη:pestaola.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement