Το Χόλιγουντ θέλει να επενδύσει στην Σύρο!

Advertisement

Η Σύρος ταιριάζει στο Χόλιγουντ. Καταξιωμένοι παραγωγοί και σκηνοθέτες εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας μόνιμων στούντιο για μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές στο νησί.

«Το Ελληνικό Κινηματογραφικό Σχέδιο στη Σύρο», το οποίο παρουσίασε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης σε συνέντευξη Τύπου, έχει την υπογραφή κινηματογραφιστών όπως οι Steven Bernstein, Richard Gladstein, Andrew Lane, Martin Meunier, George Macropulos, Gary Romolo Fiorelli και το ύψος της υπολογίζεται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ με δυνατότητες για επιπλέον χρηματοδότηση ακόμη και από ευρωπαϊκά προγράμματα.

«Πρόκειται για την πιο μεγάλη και σοβαρή επενδυτική πρόταση που έχει γίνει για τη Σύρο, η οποία αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει θα αποτελέσει οικονομική και τουριστική… επανάσταση για τη Σύρο, τις Κυκλάδες και την χώρα μας γενικότερα» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης  Λεονταρίτης και πρόσθεσε:

Advertisement

«Σε αυτό το νησί έχουμε ακούσει πολλές προτάσεις και μεγαλόπνοα σχέδια τα οποία απέτυχαν παταγωδώς. Αυτή είναι η πιο σοβαρή, εμπεριστατωμένη και τεχνοκρατική επενδυτική πρόταση που έχει κατατεθεί ποτέ για τη Σύρο».

πηγη:athensvoice.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement