Το Facebook Messenger ξεκίνησε δοκιμές για εμφάνιση διαφημίσεων

Advertisement

Υπήρχαν φήμες για το ενδεχόμενο εμφάνισης διαφημίσεων μέσα στην υπηρεσία Facebook Messenger και τώρα έχουμε την πρώτη απόδειξη ότι η Facebook το σκέφτεται πολύ σοβαρά, καθώς πραγματοποιεί ήδη μικρές δοκιμές σε Αυστραλία και Ταϊλάνδη.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog του Messenger, οι δοκιμές γίνονται για να βρεθούν νέοι τρόποι αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών και των επιχειρήσεων μέσα από την πλατφόρμα του Facebook Messenger.

Τονίζεται, επίσης, ότι οι διαφημίσεις δεν θα εμφανίζονται μέσα στις συνομιλίες των χρηστών, θα υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης/αναφοράς και οι επιχειρήσεις δεν θα έχουν τη δυνατότητα αποστολής μηνύματος στον χρήστη χωρίς να έχει ξεκινήσει αυτός/αυτή τη συζήτηση μαζί τους.

Advertisement

Θυμηθείτε ότι οι χρήστες έχουν ήδη τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τις επιχειρήσεις είτε με άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με κάποιον εκπρόσωπο είτε με τα περίφημα bots.

Παρόλα αυτά, το “ψωμί” βρίσκεται πάντα στα διαφημιστικά πακέτα της εταιρείας και οι επιχειρήσεις αποκτούν με αυτόν τον τρόπο ακόμα μία πολύ δημοφιλή πλατφόρμα με περισσότερους από 1 δισ. χρήστες για να διαφημίζονται.

πηγη:techgear.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement