«Με πόσους έχεις πάει;» – Ποια είναι επιτέλους η ιδανική απάντηση;

Advertisement

Με το… φλέγον θέμα του ιδανικού αριθμού των εραστών -για άνδρες και γυναίκες- που πρέπει να παραδεχθούν ενώπιον των συντρόφων τους, ασχολείται μια ακόμη έρευνα που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες, όμως, η εν λόγω έρευνα της llicitEncounters.com καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι όσο μεγαλύτερος ο αριθμός, τόσο το καλύτερο!

Για να είμαστε πιο ακριβείς, η εν λόγω έρευνα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, τους αριθμούς «4» ή «6» στους οποίους κατέληγαν προηγούμενες μελέτες.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι άνδρες και γυναίκες συμφωνούν ότι οι 12 είναι ο ιδανικός αριθμός, προηγούμενων, ερωτικών συντρόφων.

Στην ερώτηση, γιατί θεωρούν ότι οι 12 είναι ο ιδανικός αριθμός, και τα δύο φύλλα απάντησαν ότι δείχνει ότι «κάποιος είναι σεξουαλικά περιπετειώδης και φιλελεύθερος».

Η ίδια έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όταν κάποιος δηλώνει κάτω από 10 συντρόφους φαίνεται «συντηρητικός» και «σεξουαλικά άπειρος».

Advertisement

Οσο για το… ανώτατο όριο, άνδρες και γυναίκες συμφώνησαν ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ανεκτός ένας ή μια σύντροφος που είχε προηγουμένως εμπειρίες με πάνω από 19 άτομα.

Νούμερα σαν το «19»και άνω φανερώνουν πρόσωπα με «εγωισμό», που δύσκολα ευχαριστιούνται και φυσικά επικίνδυνοι για κέρατο.

Σ’ αυτό που διαπιστώνεται διαφωνία μεταξύ των δύο φύλων είναι το πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνει ο ένας για το ερωτικό παρελθόν του άλλου.

Advertisement

Το 45%  των γυναικών υποστηρίζουν ότι θέλουν να ξέρουν με πόσες άλλες γυναίκες έχει κοιμηθεί ο σύντροφός τους, ενώ το 53% των ανδρών θέλουν να κάνουν την καυτή ερώτηση στις συντρόφους τους.

Ο Κρίστινα Γκραντ, εκπρόσωπος της IllicitEncounters.com, είπε: «Οι άνδρες αισθάνονται αμήχανα γιατί το βλέπουν ανταγωνιστικά. Θέλουν οι άλλοι να τους έχουν στο μυαλό τους ως »τον καλύτερο». Τώρα αν με αυτόν τον τρόπο θέλουν να ικανοποιήσουν την σύντροφό τους ή να κάνουν »μασάζ» στον εγωισμό τους, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, θέλουν απλά να ευχαριστηθούν τη στιγμή, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν».

πηγη:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement