Μόνο το Pornhub θα μπορούσε να προτείνει αυτό για τη «Γιορτή της Μητέρας» [βίντεο]

Advertisement

Το πόσο μπροστά είναι το τμήμα marketing του Pornhub το έχουμε δει σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, είτε με gadgets, είτε με δωροκάρτες, είτε με διαφημιστικά σποτ.

Αυτή τη φορά, όμως, πραγματικά το…τερμάτισαν με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας (16 Μαΐου) και αναμένεται μεγάλη διαμάχη μεταξύ αυτών που θα το βρουν διασκεδαστικό και αυτών που θα νιώσουν ότι το παράκαναν.

Με σκοπό να προωθήσει τη νέα κατηγορία με υλικό εικονικής πραγματικότητας, το Pornhub προτείνει φέτος να αφήσουμε στην άκρη τα κλασικά δώρα και να παραγγείλουμε από αυτούς ένα δωρεάν VR headset τύπου Google Cardboard, το οποίο ονομάζει “Mommy’s Special Glasses”.

Advertisement

Η αποστολή γίνεται σε ειδική “αθώα” θήκη και ο παραλήπτης αρκεί να τοποθετήσει το smartphone του για να παρακολουθήσει το VR υλικό της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Pornhub, Corey Price «Οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε κάτι κλασικό, όπως κάρτες ή λουλούδια, αλλά σκεφτήκαμε ότι οι φίλοι μας θα έπρεπε να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν το δώρο που κάθε μητέρα θα ήθελε, αλλά φοβάται να ζητήσει»

πηγη:techgear.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement