Το νέο iPhone δεν θα έχει καλώδια

Advertisement

Λίγους μήνες πριν από την παρουσίαση του νέου iPhone ένας από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές της Apple αποκάλυψε το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου επετειακού smartphone της αμερικάνικης εταιρείας: Το iPhone 8 θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση.

Μετά από το iPhone 7 που δεν έχει καν βύσμα για ακουστικά φαίνεται ότι η Apple θέλει να ξεφορτωθεί μια για πάντα τα καλώδια που έχουν να κάνουν με το κινητό της τηλέφωνο.

Ένα ακόμη σημαντικό -ειδικά για τους «ζημιάρηδες»- χαρακτηριστικό είναι ότι το νέο iPhone θα είναι τελείως αδιάβροχο.

Advertisement

Αυτές οι πληροφορίες «ξέφυγαν» από το στόμα του Ρόμπερτ Χουάνγκ, διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Wiston που συναρμολογεί iPhones.

Ο ίδιος είπε σε δημοσιογράφος ότι η «διαδικασία συναρμολόγησης δεν διαφέρει σημαντικά από τις προηγούμενες εκδόσεις του κινητού, ωστόσο νέα χαρακτηριστικά όπως η ασύρματη σύνδεση που απαιτούν διαφορετικούς ελέγχους».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πληροφορίες για το νέο κινητό της Apple διαρρέουν από συνεργάτες της.

Advertisement

Τον Μάιο του 2016 ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Catcher Technology είχε δηλώσει κατά λάθος ότι το νέο iPhone θα έχει γυάλινη κατασκευή, κάτι που πλέον η αγορά θεωρεί δεδομένο.

Το μόνο κακό αυτών των πληροφοριών είναι ότι το νέο iPhone θα είναι μάλλον και το πιο ακριβό μοντέλο της Apple με την αρχική του τιμή να εκτιμάται ότι θα ξεπερνάει τα 1.000 δολάρια μόλις αυτό κυκλοφορήσει.

πηγη:insider.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement