Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι γεμάτο λεφτά [εικόνες]

Advertisement

Ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και πιστωτικές κάρτες βρήκε πριν από λίγο οδηγός τουριστικού διώροφου λεωφορείου, κάνοντας την διαδρομή Αεροδρόμιο Ηρακλείου – Μίλατος. Ο λόγος για τον 39χρονο οδηγό Λευτέρη Νταγιαντά…

Aνακάλυψε μετά την αποβίβαση των τουριστών που είχε πάρει από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στα τελευταία καθίσματα του λεωφορείου ένα γυναικείο τσαντάκι, που είχε μέσα χρήματα και πιστωτικές.

«Πρέπει να είναι πάνω από 400 ευρώ και τρεις πιστωτικές κάρτες», αναφέρει στο ekriti.gr ο έντιμος οδηγός. «Πάω τώρα να το παραδώσω ο ίδιος στο Σίσι, η εταιρεία μου βρήκε ποια ήταν η άτυχη γυναίκα και την ηρέμησαν».

Advertisement

Ο Λευτέρης Νταγιαντάς έχει γεννηθεί στα Ανώγεια και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε… άλλος στην θέση του με τόσα χρήματα θα μπορούσε να είχε κινηθεί αλλιώς… ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να διαλέξει τον δρόμο της ηθική και της εντιμότητας, ώστε να κοιμάται ήσυχος το βράδυ.

Μάλιστα ο ίδιος πριν δύο μήνες είχε βρει και είχε παραδώσει άλλο πορτοφόλι με περισσότερα χρήματα μέσα, 1200 ευρώ…. Το 20ευρω αυτό μαζί με ένα φιλί, ήταν η ανταμοιβή του από την έντιμη πράξη, να επιστρέψει το πορτοφόλι της τουρίστριας από την Γαλλία.

Advertisement

ekriti.gr / topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement