Χαλί με λεφτά στα πόδια του Αντετοκούνμπο από αθλητικές εταιρείες

Χαλί με λεφτά στα πόδια του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται να στρώσουν (και) οι αθλητικές εταιρείες. Δείτε το ποσό που εκτιμάται ότι θα εξασφαλίσει ο «Greek Freak» σε επικείμενη εμπορική συμφωνία.

Τα οικονομικά οφέλη της ραγδαίας προόδου που κάνει στο NBA ετοιμάζεται να εξαργυρώσει (με έναν ακόμα τρόπο) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Έχοντας συμμετάσχει στο All Star Game, παίρνοντας θέση στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της regular season και κερδίζοντας το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη του πρωταθλήματος, o «Greek Freak» έχει ήδη εξασφαλίσει συμβόλαιο με τους Μπακς συνολικής αξίας 100 εκατ. δολαρίων.

Πέρα απ’ αυτό, όμως, ετοιμάζεται να εξασφαλίσει και ένα εμπορικό deal επίσης πολλών… μηδενικών.

Όπως αναφέρει το ESPN, η ισχύουσα συμφωνία του Αντετοκούνμπο με τη ΝΙΚΕ ολοκληρώνεται τον προσεχή Σεπτέμβρη και τότε εκείνος αναμένεται να γίνει «μήλο της έριδος» για τις αθλητικές εταιρείες.

Συνυπολογίζοντας λοιπόν το γεγονός ότι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις υπέγραψε μια αντίστοιχη συμφωνία με εξαιρετικές απολαβές (5 εκατ. ετησίως για επτά χρόνια), υπολογίζεται ότι ο Έλληνας άσος μπορεί να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει ακόμα και 7 εκατ. ευρώ ετησίως.

topontiki.gr/sport-fm

Δείτε και αυτά: