Οι 3 τροφές που κάνουν τους άνδρες ακαταμάχητους

Advertisement

Και αν σου λέγαμε πως η διατροφή σου μπορεί να σε κάνει πιο ποθητό στις γυναίκες;

Λογικά θα φαντάζεσαι πως αναφερόμαστε στα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει στους κοιλιακούς, την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου.

Προφανώς και ισχύει και αυτό. Όχι όμως, εμείς αναφερόμαστε στις τρεις τροφές που μπορείς να φας και σύμφωνα πάντα με την επιστήμη να είσαι το ίδιο αρεστός με τον Magic Mike στις γυναίκες, είτε έχεις κοιλίτσα είτε όχι.

Advertisement

1. Σέλινο

σεληνο-758

Το πράσινο αυτό λαχανικό που φιγουράρει στα διατροφικά προγράμματα κάθε δίαιτας, είναι γεμάτο με ανδροστενόνη και ανδροστενόλη, δηλαδή τους δύο από τους τρεις τύπους των αρσενικών φερομονών, που χρησιμοποιούνται από το σώμα για να προσελκύσουν το άλλο φύλλο.

“Όταν μασάτε σέλινο, απελευθερώνονται μόρια οσμής ανδροστανόλης και ανδροστανόνης στο στόμα σας. Στη συνέχεια, ταξιδεύουν μέχρι το πίσω μέρος του λαιμού σας και τη μύτη σας”, λέει ο Alan Hirsch, MD, συγγραφέας του Scentsational Sex.

Advertisement

”Μόλις φτάσουν εκεί, οι φερομόνες ενισχύουν τη σεξουαλική σας επιθυμία, κάνοντας το σώμα σας να στείλει αρώματα και σήματα που σας κάνουν πιο ποθητούς από τις γυναίκες”, συνεχίζει.

2. Τρούφα

τρουφα-758

Ξέρετε, αυτό το σπάνιο είδος μανιταριού, που συνήθως μόνο καλά εκπαιδευμένα σκυλιά μπορούν να εντοπίσουν.

Advertisement

Το 1981, Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι η ανδροστενόλη παράγεται από πολλές ποικιλίες του υπόγειου αυτού μύκητα.

Καλά όλα αυτά αλλά ποιος έχει 1500€ για να διαθέσει για ένα κιλό τρούφες;

Ευτυχώς και το λάδι τρούφας που είναι πολύ πιο οικονομικό περιέχει φερομόνες.

Advertisement

Προσοχή όμως: Το 25% των ανθρώπων δεν μπορεί να ανιχνεύσει την ανδροστενόλη, το 40% είναι πολύ ευαίσθητο στην μυρωδιά της και τη βρίσκει απωθητική, ενώ το υπόλοιπο 35% τη θεωρεί εξαιρετικά ελκυστική.

Έρευνες από το Πανεπιστήμιο Rockefeller, αποκάλυψαν ότι αυτό οφείλεται κυρίως σε γενετικές παραλλαγές σε έναν απλό υποδοχέα οσμής, που ονομάζεται OR7D4.

3. Παστινάκη

παστινακη-758

Advertisement

Το τρίτο τρόφιμο με υψηλές συγκεντρώσεις ανδροστενόλης είναι η παστινάκη, το ριζώδες δηλαδή λαχανικό που μοιάζει με καρότο.

Περιέχει βόριο, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι βοηθά το σώμα να μεταβολίζει και να χρησιμοποιεί οιστρογόνα, αλλά και να αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα.

Πηγή:olivemagazine.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement