Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή βίντεο του ΥouΤube στην Ελλάδα και τον κόσμο

Advertisement

Όπως κάθε χρόνο, σήμερα το YouTube μοιράζεται μαζί σας τις λίστες YouTube Rewind με τα πιο δημοφιλή μουσικά και τα κορυφαία συνολικά βίντεο στην Ελλάδα για το 2017.

Οι λίστες αυτές λαμβάνουν υπόψη τους πολλούς παράγοντες, όπως τις προβολές (views) και τον αριθμό των κοινοποιήσεων (shares), σχολίων και likes που έκαναν φέτος οι Έλληνες χρήστες του YouTube.

Ρίχνοντας μια ματιά στα βίντεο αυτά, είτε πρόκειται για μουσική είτε όχι, παρατηρούμε την απόλυτη κυριαρχία του “Despacito”, καθώς το δημοφιλές τραγούδι του Luis Fonsi (που έχει ξεπεράσει τις 4 δισεκατομμύρια προβολές παγκοσμίως) βρίσκεται στην κορυφή της μουσικής λίστας, ενώ η ελληνική παρωδία του “Θες Παστίτσιο” από τον So Tiri είναι στην πρώτη θέση της λίστας με τα κορυφαία βίντεο.

Advertisement

Αξιοσημείωτη είναι, ακόμα, η κατάταξη Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως η Μαρίνα Σάττι με τη “Μάντισσα”, σε υψηλές θέσεις στη μουσική λίστα, καθώς επίσης κι εκείνη δημοφιλών δημιουργών, όπως ο Μάνος ή ο 2J, στη λίστα με τα κορυφαία βίντεο.

Πάντως, τα 10 κορυφαία μουσικά βίντεο δείχνουν την τάση των Ελλήνων να στηρίζουν πολύ την εγχώρια μουσική βιομηχανία. Δεν ξεχνούν ποτέ τον Παντελή Παντελίδη αλλά, παρόλα αυτά, τα ξένα hits δεν λείπουν από τις προτιμήσεις τους.

Δείτε τις αναλυτικές λίστες για την Ελλάδα παρακάτω:

Advertisement

Κορυφαία Μουσικά Video:

Κορυφαία Video:

Δείτε τις Παγκόσμιες λίστες παρακάτω

Κορυφαία Video:

Το 2017 καταρρίφθηκαν ορισμένα μεγάλα ρεκόρ στη μουσική, κυρίως από τους Luis Fonsi και Daddy Yankee και την τεράστια παγκόσμια επιτυχία τους.

Το «Despacito» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων μουσικών βίντεο του 2017 – όχι μόνο ως το μουσικό βίντεο που προβλήθηκε περισσότερο για το έτος, αλλά ως το κορυφαίο βίντεο όλων των εποχών στο YouTube.

Κορυφαία Μουσικά Video:

Πηγή:gr.pcmag.com

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement