Χρεωστική κάρτα για bitcoin θα δημιουργήσει ένα αγγλικό startup

Advertisement

H London Block Exchange δημιουργεί μία χρεωστική κάρτα, η οποία υποστηρίζει τη λειτουργία cryptocurrencies, όπως είναι το bitcoin.

H κάρτα του London Block Exchange, ενός startup που έχει δημιουργηθεί από έναν βετεράνο της Credit Suisse, ισχυρίζεται ότι θα επιτρέπει στους κατόχους της την πραγματοποίηση συναλλαγών σε virtual νομίσματα όπως είναι το bitcoin.

H εταιρεία θα δημιουργήσει μία ισοτιμία της αγγλικής λίρας με τα virtual νομίσματα, πάνω στα οποία θα μπορεί να λειτουργεί το σύστημα συναλλαγών που θα εκτελεί μαζί της ο κάτοχος της επονομαζόμενης κάρτας Dragoncard.

Advertisement

Οι μετατροπές που θα γίνονται με τη βοήθεια της κάρτας αυτής θα είναι από bitcoin, ethereum, ripple, litecoin και monero σε στερλίνες.

Η κάρτα VISA θα είναι συνδεδεμένη με μία εφαρμογή στο κινητό, η οποία και θα επιτρέπει την μετατροπή των νομισμάτων, ενημερώνοντας τον κάτοχό της για τις ισοτιμίες.

Τη στιγμή που κάποιος θα θέλει να κάνει ανάληψη χρημάτων, θα γίνεται αυτόματα η μετατροπή από το virtual νόμισμα σε στερλίνα, προκειμένου να βγουν τα σωστά χαρτονομίσματα από το ATM.

Advertisement

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η London Block Exchange είχε καταφέρει να αντλήσει το ποσό των 2 εκατομμυρίων στερλινών από τους επενδυτές της, χωρίς να τους κατονομάζει, ενώ οι κάτοχοι της κάρτας αυτής θα χρεώνονται το 0,5% της συναλλαγής για την πώληση cryptocurrencies.

Πηγή:pestaola.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement