Βγήκε στα κανάλια να εκμεταλλευτεί το σοβαρό ατύχημα του παιδιού της: Μάζευε λεφτά για τον εαυτό της

Advertisement

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, είναι γεγονός. Μια «μητέρα» προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ένα τραγικό συμβάν με θύμα το ίδιο της το παιδί, για προσωπικό της όφελος.

Την ίδια στιγμή που το 23χρονο παλικάρι είναι καθηλωμένο στο κρεββάτι, η αχαρακτήριστη «μάνα» όχι μόνο βγήκε στα κανάλια και είπε ψέμματα, αλλά έφτασε στο σημείο, με δόλιο τρόπο, να πάρει και τα χρήματα που είχε ο γιος της στην τράπεζα, λέγοντας ότι είναι για δικές του ανάγκες.

Advertisement

Δείτε την ανάρτηση του γιου της στο Facedook μετά την εμφάνιση της μητέρας στο τοπικό κανάλι Star Κεντρικής Ελλάδας, όπου κρατώντας τη φωτογραφία του αλεξιπτωτιστή γιου της, ζητούσε βοήθεια για προσωπικό της όφελος.

Τι είπε η «μητέρα» στο LamiaReport

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας, η μητέρα έχει επισκεφθεί ελάχιστες φορές το παιδί της, που τραβάει το δικό του Γολγοθά, πάντα με αξιοπρέπεια.

Advertisement

Επίσης όπως μας είπαν τα χρήματα που πήρε παράνομα από τον τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού της, τα χρησιμοποίησε για άλλους σκοπούς και όχι για τις ανάγκες του Παναγιώτη.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με την «μητέρα» παραδέχθηκε ότι ο Παναγιώτης δεν έχει αναγκη από χρήματα και ότι η βοήθεια που ζήτησε ήταν για τον εαυτό της.

Παραδέχθηκε επίσης ότι πήρε τα χρήματα του παιδιού της από την Τράπεζα, υποστηρίζοντας όμως ότι χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του Παναγιώτη.

Advertisement

Το τοπικό μέσο επικοινώνησε και με τον Παναγιώτη Παππά, ο οποίος νοσηλεύεται στο Απολλώνιο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στη Λάρισα, και επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω.

Ο Παναγιώτης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αναγκη από καμία βοήθεια και ότι έχει δίπλα του, την αγαπημένη του, τα αδέλφια του και τους φίλους του, που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν πραγματικά στο δύσκολο αγώνα που δίνει, και με τη δύναμη του θεού θα βγει για μια ακόμη φορά νικητής.

Πηγή:topontiki.gr/lamiareport.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement