Κιμ Καρντάσιαν: Τα πέντε μυστικά που με έκαναν διάσημη και πλούσια

Να πώς φτιάχνεις περιουσία 150 εκατ. δολαρίων από το… πουθενά

Άλλοι την «εγκρίνουν» και άλλοι όχι. Πολλοί τη μισούν και άλλοι τόσοι προσπαθούν να της μοιάσουν. Πρόκειται για τη γυναίκα-φαινόμενο, καθώς από το… πουθενά, κατάφερε να κτίσει μία αυτοκρατορία, ένα πρωτότυπο και μοναδικό δίκτυο γύρω από τον εαυτό της, το οποίο, στα 37 της χρόνια, τής έχει αποφέρει μία περιουσία που υπερβαίνει τα 150 εκατ. δολάρια!

Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό της Κιμ Καρντάσιαν; Τι έκανε, ποιους κανόνες ακολούθησε και πώς αξιοποίησε τα φυσικά της κάλλη, κερδίζοντας εκατομμύρια και κτίζοντας έναν οικονομικό κολοσσό παγκοσμίων διαστάσεων;

Την απάντηση δίνει η ίδια. Η 37χρονη καλλονή αποκάλυψε στο Vogue India τα πέντε «μυστικά» που την οδήγησαν στον «Όλυμπο» της επαγγελματικής της επιτυχίας.

Η Κιμ Καρντάσιαν ξεκίνησε με έναν βασικό και απαράβατο κανόνα, τον οποίο εφαρμόζει σε κάθε της επαγγελματική ενέργεια.

Κανόνας Νο 1: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να αργείς στη δουλειά σου, να μην εμφανίζεσαι ή να μην ολοκληρώνεις τη δουλειά σου. Όλοι έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Πρέπει όμως να είσαι συνεπής και να σέβεσαι αυτό που κάνεις».

Κανόνας Νο 2: «Να αγαπάς αυτό που κάνεις. Αν βρεις κάτι που σε παθιάζει, μετέτρεψέ το σε δουλειά. Δουλεύεις πιο σκληρά αν το θέλει η καρδιά και το πνεύμα σου».

Κανόνας Νο 3: «Να έχεις αυτοπεποίθηση σε ό,τι και αν κάνεις».

Κανόνας Νο 4: «Όταν κάνεις λάθος, να μαθαίνεις από αυτό και να μην κατηγορείς τους άλλους γι’ αυτό».

Κανόνας Νο 5: «Να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου. Αν «καείς» στη δουλειά, τα αποτελέσματα θα είναι αντίστροφα. Να μην εξαντλείς τον εαυτό σου και να βρίσκεις διαφορετικά και ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις».

Πηγή:protothema.gr

Δείτε και αυτά: