Αυτά τα σεξουαλικά ρεκόρ ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Advertisement

Τα σεξουαλικά ρεκόρ μπορεί να είναι ευχή και κατάρα για τους κατόχους τους, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις προκαλούν τον θαυμασμό των ατόμων του έτερου γένους. Οι επιδόσεις των πρωταγωνιστών της λίστας είναι πραγματικά εντυπωσιακές και αναμφίβολα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να ξεπεραστούν.

1) Το πιο συχνό σεξ

Το συγκεκριμένο ρεκόρ όπως είναι φυσικό δεν το κατέχει άνθρωπος αλλά ζώο και συγκεκριμένα ο αρσενικός γρύλος. Μπορεί να εκσπερματώσει περισσότερες από 50 φορές μέσα σε τρεις ή τέσσερις ώρες με μόνο μια ερωτική σύντροφο. Το σπέρμα του είναι ιδιαίτερα θρεπτικό για το θηλυκό του και βοηθά ιδιαίτερα στην ανάπτυξη της.

2) Το πιο δυνατό αιδοίο

Πρόκειται σίγουρα για όρο που οι περισσότεροι δεν έχουν ξαναδιαβάσει, ωστόσο υπάρχουν γυναίκες που γυμνάζουν καθημερινά την ευαίσθητη περιοχή τους. Η Ρωσίδα Τατιάνα Κοζεβνίκοβα κατέχει το ρεκόρ καθώς μπορεί να σηκώσει με τον κόλπο της 31 ολόκληρα κιλά. Η προπόνηση για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο ήταν σκληρή και περιλαμβάνει τη συστολή των αγγείων της γύρω από ένα αυγό και ύστερα το σήκωμα του βάρους.

Advertisement

Η Τατιάνα έγινε γνωστή όταν παρουσίασε τα επιτεύγματά της σε μια τηλεοπτική εκπομπή και παρότρυνε όλες τις γυναίκες να γυμναστούν ανάμεσα από τα πόδια τους, για να προσφέρουν στους άνδρες τους μοναδικές εμπειρίες.

3) Τα μεγαλύτερα φυσικά στήθη

Ο τίτλος ανήκει στην Αμερικανίδα Άνι Χόκινς – Τέρνερ η οποία φορά το μεγαλύτερο σουτιέν που έχει δημιουργηθεί ποτέ στις Η.Π.Α. και το στήθος της ξεπερνά τα 109 εκατοστά. Η Άνι πήρε το βραβείο Γκίνες το 2000 και έκτοτε καμία γυναίκα δεν την έχει απειλήσει.

Advertisement

4) Η εντυπωσιακότερη εκσπερμάτωση

Ο Χορστ Σουλτζ έχει πετύχει την εκσπερμάτωση με το μεγαλύτερο μήκος στην ιστορία και για αυτό έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες. Η επίδοση του έφτασε στα 6 μέτρα ενώ πιστεύεται ότι το ύψος της συγκεκριμένης έφτασε τα 3,5 μέτρα. Φαινομενικά λοιπόν καλό θα είναι οι κυρίες να μένουν μακριά του καθώς κινδυνεύουν από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ακόμα κι αν δεν συνευρεθούν μαζί του.

5) Η πιο γόνιμη μητέρα

Στην Ελλάδα οι πολυμελείς οικογένειες ήταν κυρίως ένα φαινόμενο του προηγούμενου αιώνα. Το ρεκόρ όμως σε παγκόσμιο επίπεδο το κατέχει μια Ρωσίδα που έζησε τον 18ο αιώνα και το … παράκανε.

Η σύζυγος του ρώσου χωρικού Φίοντορ Βασίλιεβ κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ, δίνοντας ζωή σε 69 παιδιά. Πώς ; Γεννώντας μεταξύ άλλων 16 δίδυμα, 7 τρίδυμα και 4 τετράδυμα. Ο Φίοντορ συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και με τη δεύτερη σύζυγό του, με την οποία έκανε άλλα 18 παιδιά για να φτάσει στο σύνολο τα 87. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ρώσος, πέρα από τη μεγάλη οικογένεια, αγαπούσε ιδιαίτερα και το σεξ.

Advertisement

6) Η μεγαλύτερη ιερόδουλη

Η Σίλα Βόγκελ είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη ηλικιακά ιερόδουλη στη Βρετανία και πιθανότατα στον κόσμο. Το 2018, σε ηλικία 89 ετών συνεχίζει με πάθος τη δουλειά της και είναι μάλιστα και ιδιαίτερα ακριβή αφού ζητά για τις υπηρεσίες της 250 ευρώ την ώρα. Ξεκίνησε τη δουλειά όταν ο δεύτερος σύζυγός της έφυγε από τη ζωή καθώς αγαπούσε το σεξ και ένιωθε μόνη. Δέχεται 10 πελάτες την εβδομάδα και μέχρι σήμερα φορά τη μαύρη της φούστα και τις γόβες της περιμένοντας τους ενδιαφερόμενους.

7) Οι πιο ενεργοί σύντροφοι

Στη λίστα των ανδρών που έχουν κοιμηθεί με τις περισσότερες συντρόφους συγκαταλέγονται μεγάλα ονόματα όπως ο Τσάρλι Σιν, ο Frontman των Kiss Τζιν Σιμονς, ο Μικ Τζάγκερ κ.α. Ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, όμως, Φιντέλ Κάστρο είναι στην κορυφή της λίστας, αφού σύμφωνα με την ταμπλόιντ εφημερίδα Sun έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 35 χιλιάδες γυναίκες. Από την ανάποδη, η Άνια Λέβισκα, μια 26χρονη από την Πολωνία έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει το φράγμα των 100.000 ανδρών και ζητά την βοήθεια όλων.

Advertisement

8) Το μεγαλύτερο όργιο

Σύμφωνα με σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο η Αμερικανίδα Λίζα Σπαρκς το 2014, έσπασε το ρεκόρ κάνοντας σεξ με 919 άνδρες σε μια μέρα. Έγινε στο πολωνικό φεστιβάλ Eroticon το 2004 και η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη από την εμπειρία, αφού ταυτόχρονα απολάμβανε και το κρασί της. Τύφλα να ‘χουν οι Ρωμαίοι…

9) Το μεγαλύτερο αρσενικό μόριο

Η αρσενική γαλάζια φάλαινα ξεχωρίζει σε αυτήν την κατηγορία με διαφορά. Το μόριο ξεπερνά τα 2,4 μέτρα, όντας ψηλότερο ακόμα και από έναν άνθρωπο. Όσον αφορά πάντως στο ανθρώπινο είδος το ρεκόρ κατέχει ο Μεξικανός Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα με το μόριο του να φτάνει τα 48 εκατοστά. Ο Ρομπέρτο ωστόσο έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς δεν μπορεί να κάνει σεξ λόγω του τεράστιου μεγέθους του.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement