«Βροχή» παραιτήσεων στην ΑΕΛ μετά την επική γκάφα με το λάθος στο όνομα του φυλακισμένου Έλληνα στρατιωτικού

Advertisement

Σε «βροχή» από παραιτήσεις οδήγησε η λάθος αναγραφή του ονόματος του στρατιωτικού Δημήτρη Κούκλατζη, στη φανέλα της ομάδας της Λάρισας, στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, η ομάδα της Λάρισας είχε στη φανέλα της τα ονόματα των στρατιωτικών που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές στις φυλακές της Ανδριανούπολης, Άγγελου Μητρετώδη και Δημητρίου Κούκλατζη, καθώς και του πιλότου που έχασε τη ζωή του από την πτώση του Μιράζ, Γιώργου Μπαλταδώρου.

Ωστόσο, το επώνυμο του Κουκλατζή ήταν γραμμένο λάθος, καθώς έλειπε το μεσαίο «κ», με αποτέλεσμα να τυπωθεί στη φανέλα «Κούλατζη», αντί του σωστού.

Advertisement

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας, Αλέξη Κούγια, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και προανείγγελε τις αλλαγές στις θέσεις όσων ήταν υπεύθυνοι. Η ΠΑΕ, με ανακοίνωσή της το απόγευμα, γνωστοποίησε ότι έξι στελέχη της ομάδας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 19/4/2018 έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε με το τυπογραφικό λάθος στο επώνυμο του ενός στρατιωτικού στο μήνυμα της φανέλας στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ οι κάτωθι:

1. Σωτήρης Μάρκου – Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ.

Advertisement

2. Τάσος Χριστακόπουλος – Οικονομικός Διευθυντής, Γενικός Αρχηγός ΠΑΕ.

3. Γιώργος Κούτρας – Υπεύθυνος Γραμματείας ΠΑΕ, Διαχειριστής εισιτηρίων.

4. Άκης Θεοδωρούδης – Υπεύθυνος Γραφιστικών και Social Media, Marketing Assistant.

Advertisement

5. Κώστας Κοταρέλας – Υπεύθυνος Queens Bar και προσωπικού ημέρας αγώνων.

6. Κώστας Τσαρέας – Φροντιστής υλικού και ιματισμού ομάδας ανδρών».

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement