Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Χάρρυ Κλυνν [εικόνες]

Το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών είπαν στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμαριάς συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και αρκετοί πολιτικοί.

Τραγική φιγούρα η σύντροφος της ζωής του Χαρίκλεια η οποία έφτασε υποβασταζόμενη από την κόρη τους Κορίνα στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Στην κηδεία του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του δημοφιλούς καλλιτέχνη έδωσε το «παρών» ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, οι βουλευτές Μάρκος Μπόλαρης και Νίκος Παρασκευόπουλος κ.α.

Μαζί με τους εκατοντάδες απλούς πολίτες το ύστατο χαίρε στον Χάρυ Κλυνν έδωσαν και συνάδελφοί του όπως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής.

Η κηδεία του θα γίνει στο Δημοτικό κοιμητήριο της αγαπημένης του Καλαμαριάς, εκεί που μεγάλωσε σαν προσφυγόπουλο από τον Πόντο, βιώνοντας πολύ δύσκολες καταστάσεις.

[πηγή]

Δείτε και αυτά: