Αυτό είναι το πιο περιζήτητο και πολύ-φωτογραφημένο ξενοδοχείο του Instagram

Advertisement

Στις Μαλδίβες, το ονειρικό σκηνικό που μοιάζει με επίγειο παράδεισο αποτελείται από τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις στα νησιωτικά θέρετρα πολυτελείας.

Το καινούργιο σύμπλεγμα Anantara Kihavah Maldives είναι το πρώτο ξενοδοχείο – παρατηρητήριο στις Μαλδίβες που βρίσκεται πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας και διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στεγάζει το πιο ισχυρό τηλεσκόπιο της περιοχής, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως cocktail bar.

Advertisement

Το Anantara Kihavah, που πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο του πιο Instagrammable ξενοδοχείου στον κόσμο (που αποτελεί δηλαδή το ιδανικό σκηνικό για φωτογραφίες στο Instagram), βρίσκεται σε ένα νησί στο αρχιπέλαγος του Baa Atoll και απέχει 30 λεπτά με το υδροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο.

Περιλαμβάνει 80 ξεχωριστές βίλες με την χαρακτηριστική αχυρένια σκεπή, ενώ μερικές από αυτές βρίσκονται σε μια ιδιωτική, κρυμμένη παραλία.

Advertisement

Το ξενοδοχείο διαθέτει κινηματογράφο, το υποβρύχιο εστιατόριο SEA, το Anantara σπα που επιπλέει πάνω στην επιφάνεια των καταγάλανων νερών και το SKY bar, που αποτελεί και την τελευταία πολυτελή του προσθήκη.

Στο μπαρ  που είναι χτισμένο πάνω στη λιμνοθάλασσα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν την πανοραμική θέα από τις βεράντες και τις ξαπλώστρες ενώ παράλληλα απολαμβάνουν το αγαπημένο τους κοκτέιλ.

Advertisement

Το μπαρ σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει ένα τηλεσκόπιο Meade LX200 16 ιντσών με έγχρωμη τεχνολογία, το οποίο είναι τηλεχειριζόμενο με κίνηση 360 μοιρών.

Ο γκουρού Shameem δίνει φως στα μυστήρια του νυχτερινού ουρανού με εβδομαδιαίες και ιδιωτικές συνεδρίες όπου μπορεί κανείς να χαζέψει τα αστέρια.

Advertisement

Λόγω της θέσης των Μαλδιβών ακριβώς πάνω από τον ισημερινό και χάρη στην ελάχιστη ρύπανση πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό, τα αστέρια των δύο ημισφαιρίων είναι σαφώς ορατά.

Οι νεόνυμφοι μπορούν μάλιστα να δώσουν σε κάποιο αστέρι το όνομα του αγαπημένου τους.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement