Αυτός είναι ο ψυχίατρος στο Κολωνάκι που εφοδίαζε με ναρκωτικά χάπια, χωρίς καν άδεια άσκησης επαγγέλματος

Του είχε αφαιρεθεί η άδεια από το 2016

Advertisement

Ο ψυχιάτρος Δημήτρης Κουντούρης, ο οποίος συνελήφθη στο ιατρείο του στο Κολωνάκι με βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν και διακίνηση ναρκωτικών, είναι γνωστός από τις δεκάδες τηλεοπτικές εμφανίσεις και την πλούσια συγγραφική δραστηριότητα.

Δεν είναι όμως γνωστό ότι το ιατρείο του δεν είχε καν άδεια λειτουργίας και του είχε αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος από το 2016.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο 68χρονος νευρολόγος – ψυχίατρος δεχόταν ασθενείς, παρά το γεγονός αυτό, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, τους εφοδίαζε με ναρκωτικά χάπια.

Advertisement

Σε έφοδο που έκαναν οι Αρχές το βράδυ της Δευτέρας στο ιατρείο του εντόπισαν εκατοντάδες χάπια και ουσίες που φέρεται ότι χορηγούσε στην πελατεία του.

Ο 68χρονος πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αγοράς, κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών, της έκδοσης ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και της λειτουργίας ιατρείου χωρίς άδεια και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει κάνει και εκείνος με τη σειρά του καταγγελία σε βάρος του. Με βάση αυτή την καταγγελία ξεκίνησαν και οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές.

Advertisement

Την ίδια ώρα εξετάζονται και δύο βιβλία που βρέθηκαν στο πολυτελές γραφείο του ψυχιάτρου στην οδό Νεοφύτου Δούκα και Βασ. Σοφίας.

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement