4 από τα πιο μυστηριώδη δάση του πλανήτη!

Advertisement

Υπάρχουν δάση στον κόσμο που μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένα από κάποιο παραμύθι. Ωστόσο υπάρχουν στην πραγματικότητα! Θα σας παραθέσουμε 4 από αυτά τα δάση που έχουν το στοιχείο του μυστηρίου στον υπερθετικό βαθμό.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Advertisement

Otzarreta, Ισπανία

To δάσος «Οtzarreta» βρίσκεται στη Χώρα των Βάσκων στην Ισπανία. Είναι ένα εξαιρετικά όμορφο μέρος εντός του φυσικού πάρκου Gorbea. Τα «αρχαία» δέντρα, σε συνδυασμό ατμόσφαιρα ομίχλης , δίνουν σε αυτό το δάσος ένα… μυστικιστικό τόνο.

Advertisement

Moss Swamp, Ρουμανία

Το «Moss Swamp» είναι μια δασική περιοχή με βρύα στη Ρουμανία. Η τελευταία  είναι γεμάτη πανέμορφα βουνά και δάση, γι ‘αυτό αξίζει να την επισκεφθείτε. Εάν πάλι επιθυμήσετε συγκεκριμένα  να επισκεφτείτε το «Moss Swamp», καλό θα ήταν να κάνετε κάποια… έρευνα προηγουμένως αναφορικά με αυτό τον μυστηριώδη βάλτο με βρύα.

Advertisement

Goblin, Νέα Ζηλανδία 

Το όνομά του μιλάει από μόνο του: το ανατριχιαστικό δάσος «Goblin» είναι πραγματικά μοναδικό και κάτι σαν και αυτό δεν θα έχετε ξαναδεί. Βρίσκεται στο δασικό πάρκο «Tararua» στην Νέα Ζηλανδία. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες που ακολουθούν,  το δάσος έχει εντυπωσιακά βρύα που καλύπτονται από τα δέντρα. Είναι αλήθεια πάντως ότι θυμίζει κάτι από…Harry Potter.

Advertisement

Crooked, Πολωνία

Το «Crooked» βρίσκεται λίγο έξω από το «Nowe Czarnowo» της Πολωνίας. Όπως θα παρατηρήσετε,  τα δένδρα αυτού του δάσους έχουν μια ιδιαιτερότητα: όλα είναι  καμπυλωμένα στην ίδια μορφή! Μέχρι σήμερα πάντως αποτελεί μυστήριο ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό…

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement