Πετρούνιας: Η πρώτη φωτογραφία και το μήνυμα του μετά το χειρουργείο

Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται θέλοντας να ευχαριστήσει του πάντες για την υποστήριξή τους.

Advertisement

Το απόγευμα της Δευτέρας και λίγες ώρες μετά την επέμβασή του, ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται θέλοντας να ευχαριστήσει του πάντες για την υποστήριξή τους.

Στο μήνυμα του ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε διατήρησε για τρίτη φορά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, αναφέρθηκε στα μηνύματα στήριξης που έχει λάβει και ευχαρίστησε τον γιατρό του, Οδυσσέα Παξινό, τον Dr Lafosse που έκαναν την επέμβαση καθώς και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που είναι στο πλευρό του.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε…»

Advertisement

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement