Βρυξέλλες: Όχημα έπεσε στην αυτοκινητοπομπή με τους πρωθυπουργούς Βρετανίας και Βελγίου

Advertisement

 

Συναγερμός σήμανε στο Βέλγιο, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους πρωθυπουργούς Βρετανίας και Βελγίου.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ δεν τραυματίστηκε κανείς από τους δύο πρωθυπουργούς, ούτε η Τερέζα Μέι, ούτε ο Σαρλ Μισέλ που επέστρεφαν από το μνημείο Πεσόντων του Α΄Παγκοσμίου πολέμου, όπου είχαν καταθέσει νωρίτερα στεφάνι. Οι δύο πρωθυπουργοί κατευθύνονταν προς τη Γαλλία όπου θα συναντιούνταν με τον Γάλλο Πρόεδορ Εμανουέλ Μακρόν για να γευματίσουν.

Advertisement

Στη διαδρομή, στον αυτοκινητόδρομο Ε42 του Βελγίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προς το παρόν, όχημα έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή των δύο πρωθυπουργών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βελγικά ΜΜΕ τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μετά το ατύχημα, η Τερέζα Μέι επέλεξε να μην βγαι από το αυτοκίηνητό της σε αντίθεση με τον Βέλγο ομόλογό της ο οποίος κατέβηκε από το αμάξι του, πλησίασε τους τραυματίες αστυνομικούς και μάλιστα γονάτισε στην άσφαλτο δίπλα τους, τις πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο.

Advertisement

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για ατύχημα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Βέλγου πρωθυπουργού διαλύοντας έτσι τις όποιες ανησυχίες περί τρομοκρατικής ενέργειας.

Οι δύο πρωθυπουργοί είχαν νωρίτερα επισκεφθεί νεκροταφείο πεσόντων στον Α’ ΠΠ.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement