Ανεβαίνει «επίπεδο» το Viber – Η νέα δυνατότητα που το απογειώνει [βίντεο]

Advertisement

Ένα τρόπο να εμπλουτίσει τη συνομιλία και να προσθέσει νέο ενδιαφέρον στους χρήστες του, βρήκε το Viber, καθώς οι χρήστες μπορούν πλέον να συμμετάσχουν και να εκφράζουν την άποψή τους για οποιοδήποτε θέμα τεθεί προς συζήτηση.

Το νέο εργαλείο για ζωντανές δημοσκοπήσεις, τα λεγόμενα polls, λανσάρει διεθνώς το Viber σε Group chats (ομαδικές συνομιλίες) και Communities (κοινότητες).

Τα «Polls» επιτρέπουν σε όσους συμμετέχουν σε Group chats ή σε ένα Community να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τι σκέφτονται τα υπόλοιπα μέλη για ένα θέμα, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχουν σε δεκάδες σχόλια και ερωταπαντήσεις στο ιστορικό της συνομιλίας.

Advertisement

Όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση μπορούν να ψηφίσουν πατώντας το κουμπί σε σχήμα καρδιάς δίπλα σε κάθε μία από τις διαθέσιμες επιλογές. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται ζωντανά, καθώς ο αριθμός των ψήφων κάθε απάντησης αυξάνεται αυτόματα κάθε φορά που κάποιος χρήστη την επιλέγει.

Οι χρήστες σε μία ομαδική συνομιλία μπορούν να δουν τι ψήφισε το κάθε μέλος σε μία δημοσκόπηση μέσα στο group chat, σε αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται σε Communities (κοινότητες) όπου σε αυτή την περίπτωση οι ψήφοι είναι μυστικές.

Τα Polls μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη αποφάσεων ακόμα και για καθημερινά, διασκεδαστικά θέματα, όπως η επιλογή δώρου για φίλους, μια βραδινή έξοδο και πολλά άλλα.

Advertisement

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement