Εραστές ή φιλαράκια; -Πες μου πώς σε φιλάει, να σου πω πώς σε βλέπει

Θα προχωρήσει το μεταξύ σας ή στην καλύτερη θα γίνετε φιλαράκια;

Advertisement

Αν υπάρχει ένας τρόπος, για να καταλάβεις αν έχεις χημεία με τον άλλον, τότε αυτός είναι σίγουρα το να φιληθείτε.

Ένα φιλί, ανάλογα με το αν και το πώς «κουμπώνει», μπορεί να αποτελέσει ξεκάθαρο σημάδι για το αν ταιριάζεις ερωτικά με τον άλλον, για το αν πραγματικά νιώθεις ο ίδιος έντονη έλξη για αυτόν, αλλά και για το πώς ο άλλος σε βλέπει, είτε βρίσκεστε στα πρώτα ραντεβού, είτε είστε ήδη σε σχέση.

Δώσε, λοιπόν, προσοχή στα φιλιά που σου δίνει, στο πού σου τα δίνει και με ποιον τρόπο, αν θέλεις να αρχίσεις να καταλαβαίνεις καλύτερα προς τα πού οδεύει το μεταξύ σας.

Advertisement

Μπορεί εσύ να νομίζεις ότι ταιριάζετε απόλυτα και να φαντάζεσαι ότι τρέχετε χέρι – χέρι προς το ηλιοβασίλεμα, αλλά τελικά να διαπιστώσεις ότι ο άλλος βλέπει την κατάσταση σας λίγο διαφορετικά.

Αν σε φιλάει στο κούτελο

Το φιλί αυτό συνδέεται περισσότερο με τα συναισθήματα, παρά με την ερωτική έλξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δεύτερη αποκλείεται να υπάρχει. Σε βλέπει σίγουρα με τρυφερότητα και τα αισθήματα του για εσένα είναι ειλικρινή, ενώ νιώθει προστατευτικά και υποστηρικτικά απέναντι σου.

Αν σε φιλάει στην κοιλιά

Το συγκεκριμένο άτομο νιώθει ιδιαίτερα άνετα μαζί σου, σε αισθάνεται κοντά του και – προφανώς – σε βλέπει ερωτικά. Το συγκεκριμένο φιλί υποδηλώνει μία έντονη οικειότητα και, αν θες να κατανοήσεις καλύτερα τους σκοπούς του, σκέψου απλά σε πιο μέρος του σώματος σου βρίσκεται αρκετά κοντά η κοιλιά σου.

Advertisement

Αν σε φιλάει στον λαιμό

Ο λαιμός είναι ερωτογενής ζώνη και κατά συνέπεια μία αρκετά ευερέθιστη περιοχή, αφού από εκεί περνά η καρωτίδα. Φιλώντας σε εκεί, το πιο πιθανό είναι ότι θέλει να σε προκαλέσει, να σε κάνει να δείξεις την πιο ευάλωτη πλευρά σου και εν τέλει να καταλήξετε σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου.

Αν σε φιλάει στο μάγουλο

Είναι ξεκάθαρα ένας συγκρατημένος τύπος φιλιού. Στην περίπτωση που σε φιλάει μόνο στο μάγουλο, σε συμπαθεί μεν, δεν σε βλέπει ερωτικά δε.

Με άλλα λόγια, έχεις μπει στην friend zone. Ωστόσο, αν συμβαίνει μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις μπορεί να έχει να κάνει με το ότι έχει δικά του θέματα στο μυαλό του ή, για παράδειγμα, με το γεγονός ότι βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο και δεν του βγαίνει να είναι περισσότερο διαχυτικός.

Advertisement

Αν σε φιλάει σε όλο σου το σώμα

Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά προφανώς και σε βλέπει ερωτικά. Σε βλέπει, μάλιστα, παθιασμένα και ασυγκράτητα ερωτικά, αισθάνεται τρομερή οικειότητα μαζί σου και θέλει να έρθει σε κοντά κυριολεκτικά με κάθε σπιθαμή του κορμιού σου.

Αν σε φιλάει με αισθησιασμό και πάθος

Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας «με αισθησιασμό και πάθος», τότε σκέψου απλά τα κινηματογραφικά φιλιά των αμερικάνικων ρομαντικών κομεντί.

Αν τα φιλιά σας είναι κάπως έτσι, είναι σίγουρο ότι ανάμεσα σας υπάρχει ένταση και τρομερή χημεία, με άλλα λόγια, εννοείται ότι σε βλέπει ερωτικά. Έχετε μία παθιασμένη οικειότητα, η οποία σας κάνει να χάνεστε στη στιγμή σε κάθε σας φιλί.

Advertisement

Αν σε φιλάει σαλιάρικα

Ουσιαστικά, σε φιλάει σαν να ετοιμάζεται να σου φάει το πρόσωπο, όχι και πολύ ευχάριστα δηλαδή. Δύο είναι οι πιθανότητες εδώ· είτε θέλει αποκλειστικά και μόνο το σεξ και βιάζεται να περάσει σε αυτό, είτε απλά χρειάζεται κάποια εξάσκηση, γιατί δεν έχει και πολύ καλή τεχνική στα φιλιά.

[athensvoice]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement