Ασταμάτητο το Bitcoin – Η τιμή του έχει υπερδιπλασιαστεί μέσα σε 5 μήνες!

Advertisement

Συνεχίζεται, με την έλευση της νέας εβδομάδας, το κλίμα ευφορίας που έχει ξεκινήσει στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, μετά το άλμα των 1.000 δολαρίων που κατέγραψε μέσα στο σαββατοκύριακο το Bitcoin!

Μόνο χθες, Κυριακή, το Bitcoin επιδόθηκε σε ράλι 6,9%, φτάνοντας στα 7.445 δολάρια!

Σήμερα, Δευτέρα, το κρυπτονόμισμα συνεχίζει να διαπραγματεύεται πάνω από τα 7.000 δολάρια, αγγίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτή την ώρα διαπραγματεύεται στα 7.042 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο άνω του 1%, ενώ ο δείκτης του Bloomberg που μετρά τις αποδόσεις των κρυπτονομισμάτων καταγράφει άνοδο άνω του 7%.

Advertisement

Υπενθυμίζεται εδώ ότι την περασμένη Παρασκευή, το κρυπτονόμισμα έκλεισε στα 6.290 δολάρια.

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, το Bitcoin έχει βάλει πλώρη για μεγαλύτερα κέρδη, όπως άλλωστε δείχνουν οι επιδόσεις του το τελευταίο διάστημα.

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, στις αρχές του Μαΐου βρισκόταν στις 5.000 δολάρια, ενώ η τιμή του έχει υπερδιπλασιαστεί από τα επίπεδα του Δεκεμβρίου του 2018.

Advertisement

Ωστόσο το κρυπτονόμισμα εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ μακριά ακόμη από τα ιστορικά υψηλά του. Ήταν τέλη του 2017, όταν ο «βασιλιάς» των κρυπτονομισμάτων έπιασε τα 19.000 δολάρια!

[insider]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement