Βρήκε σκύλο – ναυαγό στη μέση του Ατλαντικού και τον έσωσε – Το συγκινητικό βίντεο της διάσωσης

Advertisement

Ο αμερικάνος νεαρός άνδρας είχε ένα πάθος. Παρά το γεγονός ότι στις ΗΠΑ ζούσε σε μια πολιτεία γεμάτη χιόνια, τα καλοκαίρια πήγαινε στο Μεξικό και έκανε κανό στα πιο απόμερα νησάκια του Ατλαντικού.

Έτσι ένα πρωινό ξεκίνησε από το νησί Θατς στο νησί Ραγκαμούφιν. Τα νησάκια αυτά βρίσκονται έξω από το Μεξικό στη μέση του Ατλαντικού ωκεανού.

Στη μέση του πουθενά ο νεαρός άνδρας κωπηλατούσε όταν ξαφνικά με την άκρη του ματιού του αντιλήφθηκε μια κίνηση στη θάλασσα.

Advertisement

Τρομοκρατήθηκε γιατί νόμιζε ότι ήταν το πτερύγιο κάποιου καρχαρία. Κοίταξε καλύτερα και δεν ήταν πτερύγιο.

Ήταν μια ουρίτσα από έναν μισοπεθαμένο, διψασμένο και πεινασμένο σκύλο που άγνωστο πως είχε βρεθεί εκεί.

Αμέσως τον πήρε στο κανό του και έφτασαν στο νησί. Εκεί του έδωσε λίγο νερό, και ξανά πάλι πίσω τον πήρε κωπηλατώντας και επέστρεψαν στη στεριά.

Advertisement

Δεν μπορούσε να τον πάρει πίσω στις ΗΠΑ. Κινήθηκε ταχύτατα και αφού τάισε καλά το σκυλάκι με κονσέρβες το έδωσε σε μια κτηνίατρο για περίθαλψη. Θα τον έπαιρνε στις ΗΠΑ όταν τα χαρτιά του θα ήταν έτοιμα.

Το σκυλάκι άρχισε να ξανανιώνει. Καθημερινά έτρωγε, και βρήκε αγάπη από την κτηνίατρο.

Κάποτε έφτασε η στιγμή να πάει στις ΗΠΑ. Όλα ήταν κανονισμένα. Θα προσγειώνονταν στο αεροδρόμιο του Ντάλας και από κει θα τον έπαιρνε πίσω ο νεαρός. Πλέον για πάντα.

Advertisement

Η στιγμή που σκύλος και σωτήρας ξαναβρίσκονται είναι συγκινητική. Το σκυλάκι τον μυρίζει, τον θυμάται και αρχίζει να του γλείφει τα χέρια και τα πόδια.

Guy Rescues Dog On Remote Island And Brings Him Home

Advertisement

Destiny brought this guy and a starving puppy together on the most remote island 💛

Posted by The Dodo on Wednesday, 29 May 2019

Πηγή:zougla.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement