Πόσο σεξ (δεν) κάνουν οι κάτω των 40, αναφέρει έρευνα – έκπληξη

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι το να είσαι σε μια ηλικία κάτω των 40 σημαίνει ότι είσαι στην καλύτερη, πιο παραγωγική και πιο ενθουσιώδη φάση σου. Κι όμως, κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει.

Millenials και Gen Z έχουν πολλά θέματα να λύσουν και ένα από αυτά είναι το ότι δεν κάνουν σεξ!

Όλα αυτά, σύμφωνα με τη National Post, η οποία θεωρεί ότι το θέμα αφορά περισσότερο την Gen Z, δηλαδή τους κάτω των 24.

Στα Archives of Sexual Behaviour δημοσιεύτηκε μια έρευνα, σύμφωνα με την οποία οι Millenials σε σύγκριση με τους γονείς τους κάνουν όλο και λιγότερο σεξ, από όταν οι πρώτοι βρίσκονταν στην ηλικία τους.

Υπάρχει επίσης και άλλη βρετανική μελέτη η οποία διαπιστώνει πως ένας στους οκτώ ηλικίας 26 ετών είναι ακόμα παρθένος!

Ένας στους τρεις Αμερικανούς άντρες 18-29 ετών, δεν έκαναν ούτε μια φορά σεξ μέσα στο 2018.

Η αρνητική επίδραση των smartphones στην σεξουαλική ζωή

Το αντίθετο φύλο δεν φαίνεται να συγκινεί πλέον Gen Z και Millenials τόσο, όσο τα smartphones, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και έρευνα που ανέφερε πως οι Millenials θα αποχωρίζονταν οικογένεια σεξ και φίλους για τα κινητά τους.

Οι νέοι είναι πλέον πολύ πιεσμένοι στην καθημερινότητά τους από δουλειά, γονείς και υποχρεώσεις και όταν θέλουν να χαλαρώσουν προτιμούν να δουν μια ταινία ή μια σειρά, παρά να κάνουν σεξ.

Και ενώ τα social media ισχυρίζονται ότι αναπτύσουν τις σχέσεις, η αλήθεια είναι ότι κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Ακόμη και εφαρμογές για ραντεβού, οι οποίες προσφέρουν απλόχερα σεξ στους χρήστες, τελικά αποτυγχάνουν να τους κάνουν ευτυχισμένους και κάποια στιγμή τους απομακρύνουν.

Gen Z και Millenials ανησυχούν για το μέλλον, χωρίς να μπορούν να διαχειριστούν τον συνδυασμό δουλειάς και ευχαρίστησης.

Δυστυχώς το σεξ φαντάζει πλέον πολυτέλεια και η ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής είναι τρομακτική.

Και ενώ όλοι προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, φαίνεται τελικά πως το να είσαι νέος στη σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολο.

Δείτε και αυτά: