Βγήκαν τα «μαχαίρια»: Τελεσίγραφο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί – «Η υπογράφεις ή θα φας πρόστιμο»

Advertisement

Πριν από τρία χρόνια, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ. Θεωρητικά, θα μπορούσαν να περάσουν άλλα τρία, μέχρι ο ηθοποιός να είναι σε θέση να δηλώσει ελεύθερος.

Ομως σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο Πιτ με τη νομική του ομάδα αποφάσισαν τελικά να λάβουν δραστικά μέτρα, προκειμένου η Τζολί να υπογράψει επιτέλους.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αυτό που ζήτησε ο ηθοποιός από τους δικηγόρους του, είναι να βρουν έναν δικαστή που θα επιβάλει μια οριστική ημερομηνία, ή διαφορετικά να της επιβάλει πρόστιμο.

Advertisement

Η ίδια εφημερίδα εξάλλου, είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ότι η Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί να καθυστερήσει την διαδικασία, σε μια προσπάθεια να κερδίσει πίσω τον Μπραντ Πιτ.

Ωστόσο ο τελευταίος δεν δείχνει καθόλου διατεθειμένος να επιστρέψει.

«Ο Μπραντ δεν ήταν ποτέ τύπος που δίνει τελεσίγραφα. Αλλά έχει περάσει τα τελευταία δυόμιση χρόνια με τον τερματισμό του γάμο του και απλά θέλει να βάλει ένα οριστικό τέλος σε όλο αυτό. Θέλει να προχωρήσει στη ζωή του και να σταματήσει να σκέφτεται το διαζύγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, μια πηγή κοντά στον ηθοποιό.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement