Αυλαία για την Glou μετά από 34 χρόνια – Eκλεισε και το τελευταίο κατάστημα

Advertisement

Η τελευταία πράξη του δράματος για τη γνωστή και κάποτε ακμαία αλυσίδα ανδρικών ενδυμάτων Glou παίχτηκε το Σάββατο, καθώς έκλεισε και το τελευταίο κατάστημα που είχε παραμείνει ανοικτό, μετά την πτώχευση της εταιρείας, επί της οδού Τσαμαδού 30 στον Πειραιά.

Το γεγονός έγινε γνωστό από τον επιχειρηματία Γιώργο Γλου, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από το εσωτερικό του καταστήματος, η οποία συνοδευόταν από τα εξής λόγια:

«Glou τέλος, τουλάχιστον προς ώρας, εννέα παιδιά έχουμε και μια ζωή μπροστά μας. Ολα ξεκίνησαν εδώ, Πειραιάς, Τσαμαδού και όλα τελειώσαν εδώ έπειτα από 34 χρόνια.

Advertisement

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες εργαζομένους, τους εκατοντάδες προμηθευτές-συνεργάτες. Μα πάνω από όλα τα εκατομμύρια πελατών που όλα αυτά τα χρόνια μάς γιγάντωσαν με την εμπιστοσύνη τους – αν κάποιοι (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) δεν μας πολεμούσαν λυσσαλέα, ακόμη αυτή η εταιρεία θα μεγαλουργούσε.

Ενα ιδιαίτερο ευχαριστώ (πόσο λίγο είναι) στους γονιούς μας για τη δυνατότητα, τη συμπαράσταση, τη συνεργασία που μας έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement