5 πράγματα που (μάλλον) δεν ξέρεις για το νέο iPhone 11

Advertisement

Τα πρώτα νέα μοντέλα iPhone της Apple στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα ορισμένα από αυτά εξαντλήθηκαν μόλις την πρώτη μέρα διάθεσής τους στην αγορά.

Μέχρι στιγμής οι κριτικές φαίνονται να είναι θετικές και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Apple.

Ξέρουμε ήδη πως τα τρία νέα κινητά, iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max έχουν… περισσότερες και καλύτερες κάμερες με φακούς τελευταίας τεχνολογίας.

Advertisement

Ξέρουμε όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά, από την ημέρα της παρουσίασης τους, όμως υπάρχουν και πράγματα που δεν τα μαθαίνει κανείς παρά μόνο αν πάρει τα κινητά στα χέρια του!

Το TheRichest τα δοκίμασε και αποκαλύπτει τα 5 χαρακτηριστικά που κλέβουν την παράσταση και μπορεί να μην γνωρίζατε:

5: Το iPhone 11 έρχεται «εξοπλισμένο» με δυνατότητες υποστήριξης για Wifi 6

Προφανώς, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα ρούτερ στο περιβάλλον γύρω από το κινητό για να έχει το iPhone την καλύτερη δυνατή απόδοση Wifi.

Advertisement

Όμως, το νέο iPhone 11 έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και το νεότερο επίτευγμα στο χώρο του Wifi, το οποίο είναι γνωστό ως Wifi 6.

Γιατί είναι «ιδιαίτερο» αυτό; Γιατί πολύ απλά το Wifi 6 δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμα… οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αποκτήσει κανείς.

4: Έχει το πιο ανθεκτικό «γυαλί» από κάθε iPhone που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά

Αν είχατε ποτέ κινητό iPhone τότε ξέρετε πόσο ευαίσθητες είναι οι οθόνες των συσκευών και πόσο «εύκολα» σπάνε. Ειδικά στα πρώτα μοντέλα.

Advertisement

Με το πέρασμα των χρόνων η Apple «βελτιώθηκε» και πλέον προσφέρει το πιο ανθεκτικό «γυαλί» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

3: Οι νέοι φορτιστές προσφέρουν πολύ γρηγορότερη φόρτιση

Ένα από τα πιο συνηθισμένα «παράπονα» που κάνουν οι χρήστες των iPhone είναι πως η μπαταρία αδειάζει γρήγορα και η φόρτιση παίρνει πάρα πολύ ώρα. Οι νέοι φορτιστές, όμως, έρχονται να λύσουν αυτό το πρόβλημα, με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης.

2: Κρυφά «bonus» για όσους παίζουν Arcade

Το iPhone 11 περιλαμβάνει ένα update που θα κάνει την εμπειρία των Arcade παιχνιδιών πιο γρήγορη και θα παρέχει στο χρήστη περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, πέρα από τις κλασικές in-app αγορές.

Advertisement

1: Όλα είναι πολύ πιο γρήγορα

Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο πως τα νέα κινητά θα είναι πιο γρήγορα από τα παλιότερα μοντέλα, όμως τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά προσφέρουν μία πραγματικά πολύ γρήγορη συσκευή.

Το νέο λειτουργικό σύστημα επιτρέπει το update των εφαρμογών χωρίς Wifi και η αποστολή / παραλαβή αρχείων είναι επίσης γρηγορότερη.

Πηγή:insider.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement