Η Apple διέρρευσε εικόνες του νέου Macbook Pro 16 ιντσών!

Advertisement

Οι φήμες σχετικά με το νέο Macbook Pro 16 ιντσών κυκλοφορούν από το καλοκαίρι του 2019.

Σύμφωνα με εικόνα που έκανε την εμφάνιση της στην στην Beta 2 του macOS Catalina 10.15.1 πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του νέου Macbook 16 ιντσών επιβεβαιώνονται!

Η δημοσίευση έγινε από την γαλλική ιστοσελίδα MacGeneration η οποία αναφέρει πως οι εικόνες εντοπίστηκαν στις ρυθμίσεις προτιμήσεων συστήματος.

Advertisement

Υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές του νέου μοντέλου σε χρώματα silver και space gray.

Όσων αφορά την εμφάνιση του, παρόλο που είναι ξεκάθαρο πως τα bezel είναι αρκετά πιο λεπτά δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν υπάρχει διαφορά στο πληκτρολόγιο.

Σύμφωνα με φήμες στο νέο Macbook 16 ιντσών θα κάνει ντεμπούτο για πρώτη φορά το νέο  scissor-switch πληκτρολόγιο που πρόκειται να αντικαταστήσει το butterfly πληκτρολόγιο μετά από αρκετά χρόνια.

Advertisement

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Apple αποκαλύτει τυχαία τον σχεδιασμό των νέων προϊόντων της με εικονίδια που ανακαλύπτονται σε εκδόσεις beta.

Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και όταν αποκαλύφθηκε κατά λάθος για πρώτη φορά ο σχεδιασμός του iPhone X, καθώς και του iPhone XS Max και του iPad Pro.

Advertisement

Πιο πρόσφατα με τον ίδιο τρόπο κυκλοφόρησαν εικόνες των AirPods Pro στην Beta του iOS 13.2 τα οποία θα διαθέτουν και λειτουργία ακύρωσης ήχου.

Σχετικά με τις φήμες για το νέο Macbook o αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μοντέλο θα εισάγει ένα νέο πληκτρολόγιο το οποίο στην συνέχεια θα τοποθετηθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν.

Advertisement

Σύμφωνα με την παράδοση η Apple θα παρουσιάσει τα νέα της προιόντα τον Οκτώβριο όπου προβλέπεται πως θα αποκαλυφθούν τα νέα iPad Pro και Mac.

Συνδυαστικά με τις εικόνες της beta, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είμαστε μόνο λίγες μέρες μακριά από την επίσημη παρουσίαση του νέου λάπτοπ.

Πηγή:ired.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement