Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Flavio Briatore σε σοβαρή κατάσταση

Ακόμη ένας πολέμιος των μέτρων, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Advertisement

Θετικός στον κορωνοϊό Covid-19 βρέθηκε ο Flavio Briatore, εμβληματική άλλοτε φυσιογνωμία των paddock της Formula 1!

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο πρώην επικεφαλής των Benetton και Renault μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, καθώς έχει εμφανίσει επιπλοκές. Δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ωστόσο όπως ενημερώνει το motorsport.com, η κατάστασή του είναι σοβαρή.

O 70χρονος επιχειρηματίας συμμετείχε πριν από μερικές ημέρες σε έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, παρέα με άλλες εμβληματικές προσωπικότητες της Ιταλίας. Ανάμεσά τους ήταν και ο προπονητής της Μπολώνια, Sinisa Mihajlovic, που επίσης βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Advertisement

Και πέραν αυτού, η βασική επιχειρηματική δραστηριότητα του Briatore είναι το brand “Millionaire” και ήταν το δικό του φημισμένο κλαμπ στο Πόρτο Τσέρβο που έκλεισε από τις ιταλικές αργές καθώς βρέθηκαν θετικοί περισσότεροι από 60 εργαζόμενοι σε αυτό!

Όλα αυτά, ενώ ο άνθρωπος που ηγήθηκε των ομάδων που οδήγησαν στην κορυφή τον Michael Schumacher (1994, 1995) και τον Fernando Alonso (2005, 2006) ήταν πολέμιος των αποφάσεων της ιταλικής κυβέρνησης σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα.

Μάλιστα είχε γράψει χαρακτηριστικά σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media: «Η καρδιά μου κλαίει που η οικονομία μας σφαγιάζεται από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ποτέ τίποτα στη ζωή τους».

Advertisement

Ο Ιταλός βρέθηκε εκτός Formula 1 όταν κατηγορήθηκε το 2008 για το ρόλο του στο σκάνδαλο “crashgate“, όταν ο Nelson Piquet Jr είχε ηθελημένα στείλει το μονοθέσιό του στον τοίχο, ώστε το αυτοκίνητο ασφαλείας να δώσει πλεονέκτημα στον μετέπειτα νικητή Alonso.

Αρχικά η FIA του είχε απαγορεύσει διά βίου την εμπλοκή του με το σπορ, ωστόσο ο Briatore είχε μετά από δικαστική διαμάχη ανατρέψει αυτή την απαγόρευση. Ωστόσο, δεν θέλησε να ασχοληθεί ξανά με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και επικεντρώθηκε στις επιχειρήσεις του.

Προ διετίας είχε απασχολήσει με την προσωπική του ζωή, όταν οδηγήθηκε σε διαζύγιο με την καλλονή -και κατά 30 χρόνια νεότερή του- Elisabetta Gregoraci, με την οποία απέκτησε ένα γιο το 2010.

Advertisement

Πηγή:newsauto.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement