Ντόναλντ Τραμπ: Ο βήχας που «κόπηκε» από το βίντεο, η υπογραφή σε κενό έγγραφο και το εξιτήριο που ανακοίνωσε ο ίδιος

Τι τελικά συμβαίνει με την υγεία του -Οι φωτογραφίες και το βίντεο που προβληματίζουν

Advertisement

Ανησυχία, προβληματισμό και καχυποψία προκαλεί κάθε επίσημο νέο από τον Λευκό Οίκο για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ που έχει κορωνοϊό.

Παρά τις προειδοποιήσεις γιατρών και άλλων ειδικών για τους κινδύνους που υπάρχουν από ένα πρόωρο εξιτήριο, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ότι μέσα στις επόμενες ώρες βγαίνει από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Αναλύοντας τα στοιχεία από τις φωτογραφίες και το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος και δείχνουν τον Ντόναλντ Τραμπ σε εγρήγορση να συνεχίζει να ασχολείται με κρατικές υποθέσεις και ζητήματα της προεκλογικής εκστρατείας του εν όψει των προεδρικών αμερικανικών εκλογών στις 3 Νοεμβρίου 2020, όσοι κρατούν «μικρό καλάθι» συνεχίζουν να είναι καχύποπτοι.

Advertisement

Και αυτό γιατί το υλικό αυτό το μόνο που κάνει, είναι να οδηγεί σε νέα ερωτήματα, πυροδοτώντας νέες φήμες, περισσότερη σύγχυση και ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία για την πραγματική κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Την ώρα που γιατροί επιμένουν ότι δεν συμβαδίζουν ένα εξιτήριο όταν ο ασθενής λαμβάνει ισχυρή και συνδυαστική φαρμακευτική αγωγή, χρήστες στο Twitter δίνουν έμφαση σε μια από τις φωτογραφίες όπου ο Ντόναλντ Τραμπ παρουσιάζεται να βάζει την υπογραφή του σε μια σελίδα εγγράφου.

Με μια πιο προσεκτική ματιά γίνεται αντιληπτό ότι το έγγραφο είναι… κενό. Και ας σχολιάζει η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, κάτω από τις φωτογραφίες: «Τίποτα δεν τον σταματά από το να εργάζεται για τους Αμερικανούς πολίτες. Ασταμάτητος».

Advertisement

Στα social media κυκλοφορεί η άποψη ότι όλες οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος είναι σκηνοθετημένες και ελήφθησαν μέσα σε 10 λεπτά, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αλλάζει ρούχα και θέσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση μιας γεμάτης «προεδρικής» ημέρας.

Advertisement

Επιπλέον, στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλάει για την κατάσταση της υγείας του και την πρόθεση του να επιστρέψει δυναμικά στην εργασία του, υπάρχει ένα σημείο σε αυτά τα 4 λεπτά που γίνεται ένα απότομο «κόψιμο».

Αυτό το «κόψιμο» υπάρχει ως απόρροια «μορφοποίησης» – επεξεργασίας, καθώς έπρεπε να αφαιρεθεί η στιγμή που «βήχει» ο Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή:athensvoice.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement