Τήνος: Απίστευτος συνωστισμός στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Μπίγαλης -Μία ημέρα μετά το πρόστιμο 3.000 ευρώ [εικόνες]

Advertisement

Μία ημέρα μετά το πρόστιμο των 3.000 ευρώ που επιβλήθηκε σε κλαμπ της Τήνου στο οποίο εμφανίστηκε ο Κώστας Μπίγαλης, σύμφωνα με φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν από θαμώνες του εν λόγω νυχτερινού κέντρου αργά χθες το βράδυ, στο ίδιο κλαμπ έγινε νέο Live με παραδοσιακή νησιωτική μουσική.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνονται οι καλλιτέχνες Τσούμπος, Μάνεσης και Στεφανής να απογειώνουν το κοινό, το οποίο χορεύει ξέφρενα νησιώτικες μελωδίες.

Η Τήνος βρίσκεται σε επιδημιολογικό επίπεδο 1 που σημαίνει ότι επιτρέπονται έως 100 άτομα σε τέτοιου είδους μαγαζιά, αλλά απαραιτήτως με μάσκες και σε απόσταση ενάμιση μέτρου ο ένας από τον άλλο.

Advertisement

Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν γίνεται στο κέντρο καθώς τόσο οι καλλιτέχνες όσο και οι θαμώνες δεν φορούν μάσκες και ασφαλώς δεν τηρούν τις αποστάσεις του ενάμιση μέτρου.

Advertisement

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που χθες σημειώθηκε νέο σοκαριστικό ρεκορ κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα και λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν νέα αυστηρότερα μέτρα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Πηγή:iefimerida

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement