Κορωνοϊός: Τι θα συμβεί τελικά με τα κομμωτήρια;

Advertisement

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνουν κουρεία και κομμωτήρια ανοιχτά για μία εβδομάδα ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες.

H εκτίναξη των κρουσμάτων κορωνοϊού μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά και η ραγδαία αύξηση των νεκρών και των διασωληνωμένων οδήγησαν την κυβέρνηση στο lockdown που θα ισχύσει από το πρωί του Σαββάτου 07/11/2020 και έως τις 30 Νοεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσαν τα νέα μέτρα, ωστόσο τίποτα δεν ειπώθηκε για τα κομμωτήρια.

Advertisement

Η απόφαση, κατά πληροφορίες, θα παρθεί εντός της ημέρας από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεννόηση με τους λοιμωξιολόγους.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Καντέλης, σχολίασε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Επίσης από το πρωί όλες οι γυναίκες μας ρωτούν για τα κομμωτήρια. Αυτό που μαθαίνουμε είναι πως θα γίνει μια σύσκεψη λίγο αργότερα προς το μεσημέρι γιατί συζητείται το εξής. Να υπάρξει μια παράταση λειτουργίας των κομμωτηρίων για μερικές ημέρες παραπάνω. Να κλείσουν κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

Τα κουρεία και τα κομμωτήρια συζητείται να παραμείνουν ανοιχτά για μία εβδομάδα ακόμη, δηλαδή μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός στα καταστήματα.

Πηγή:protothema

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement