Ήρθαν τα εφήμερα μηνύματα που διαγράφονται αυτόματα σε Facebook Messenger και Instagram

Advertisement

Ακόμα μία λειτουργία του Snapchat έρχεται στις υπηρεσίες της Facebook. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα το Vanish Mode για την αποστολή εφήμερων μηνυμάτων στα Facebook Messenger και Instagram, τα οποία θα εξαφανίζονται αμέσως μόλις τα δει ο παραλήπτης και κλείσει το παράθυρο της συνομιλίας.

Κάποιοι χρήστες ενδεχομένως να έχετε δει ήδη την επιλογή, καθώς η Facebook συνηθίζει να λανσάρει σταδιακά τις νέες λειτουργίες.

Η ενεργοποίηση του μπορεί να γίνει από τη σχετική επιλογή στις γενικές ρυθμίσεις κάθε συνομιλίας (και στα groups) ή με ένα swipe προς τα επάνω μέσα από το παράθυρο της συνομιλίας.

Advertisement

Η εταιρεία σημειώνει, επίσης, ότι θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη συνομιλία προκειμένου να ενεργοποιηθεί το Vanish Mode, ενώ θα έρχονται ειδοποιήσεις σε περίπτωση που κάποιος συνομιλητής επιχειρήσει να βγάλει screenshot της συνομιλίας όταν είναι ενεργοποιημένο.

Στα μηνύματα που εξαφανίζονται συμπεριλαμβάνονται γραπτό κείμενο, φωτογραφίες, ηχητικά μηνύματα, emojis και stickers.

Το επίσημο λανσάρισμα του Vanish Mode ξεκινά από σήμερα πρώτα στο Messenger και θα ακολουθήσει το Instagram σχετικά σύντομα.

Πηγή:techgear

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement