Υπόθεση Folli Follie -Απολογία Τζώρτζη Κουτσολιούτσου: Δίνω όλες τις μετοχές μου στο Δημόσιο για να συμψηφιστεί η ζημιά που έχει προκληθεί

Advertisement

Διατεθειμένος να παραχωρήσει τις μετοχές του στο Δημόσιο, ώστε να αποσβέσει πιθανή ζημιά που έχει προκληθεί από ενέργειες, οι οποίες τον αφορούν, φέρεται να είναι ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας Τζωρτζης Κουτσολιούτσος, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ανακρίτρια του 35ου τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Στη συμπληρωματική απολογία και το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στις 22 Δεκεμβρίου, ο γιος του ιδρυτή της Folli Follie, μία ημέρα μετά τις πολιτικές αναταράξεις που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα email του διευθυντή ασφαλείας και τις αναφορές που ενέπλεξαν τότε κυβερνητικά στελέχη, δηλώνει:

«Ακόμα και τις μετοχές που κατέχω, που έχουν ακόμα σημαντική αξία, δηλώνω ότι τις διαθέτω υπερ του δημοσίου για τυχόν υποχρεώσεις της εταιρίας έναντι αυτού».

Παράλληλα αναφέρει ότι «όλοι οι λογαριασμοί μου είναι δεσμευμένοι, ακόμα και ο φοιτητικός λογαριασμός της κόρης μου, που δεν μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Θεωρώ ότι πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο η υπόθεση και ο εγκλεισμός μου δε μου επιτρέπει να συνδράμω , όπως θα ήθελα».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement