Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 23χρονου στην Κεφαλονιά: Ο γιος μου αυτοκτόνησε επειδή δέχθηκε bullying στον Στρατό

Advertisement

Το τελευταίο αντίο από τον ιερό ναό του Παντοκράτορα στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς , είπαν συγγενείς και φίλοι στον Κυριάκο Ευαγγελάτο.

Ο 23χρονος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στον Άγιο Κωνσταντίνο, ωστόσο ο πατέρας του λίγο μετά την κηδεία κατήγγειλλε ότι ο γιος του αυτοκτόνησε επειδή υπέστη ψυχολογική βία και αφόρητη πίεση στον Στρατό καθώς υπηρετούσε την θητεία του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αμέσως μετά την κηδεία, ο γιος του -ο οποίος υπηρετούσε τη θητεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις- υπέστη ψυχολογική βία και αφόρητη πίεση από ανώτερους και συναδέλφους του στην υπηρεσία του, όπου σύμφωνα με τον ίδιο, τον οδήγησαν στο να θέσει τέλος στη ζωή του.

Advertisement

Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος δήλωσε αμέσως μετά την κηδεία του παιδιού του, ότι ο γιος του αυτοκτόνησε, καθώς όπως τόνισε του είχε ασκηθεί έντονη ψυχολογική πίεση.

Ο 23χρονος ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα «ήταν ένα παιδί μορφωμένο, δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και ήταν με τον καλό το λόγο. Ξέρω πως ό,τι και να κάνω δεν θα γυρίσει πίσω όμως σας δίνω τον λόγο της τιμής ότι όλοι αυτοί θα πληρώσουν όχι για κατί άλλο αλλά για να μην θρηνήσουμε άλλα παιδιά κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα», είπε ο τραγικός πατέρας.

Ο 23χρονος υπηρετούσε τη θητεία του στην Πάτρα και βρισκόταν στην Κεφαλονιά με επταήμερη άδεια.

Advertisement

Το Σάββατο το μεσημέρι το ΙΧ που οδηγούσε ο 23χρονος εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και στην συνέχεια στη θάλασσα όπου και βυθίστηκε.

Αμέσως πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, για τον εντοπισμό του ΙΧ στο βυθό της θάλασσας και με την συνδρομή δύτη ανασύρθηκε η σωρός του άτυχου νεαρού.

Ακολούθως με πλωτή εξέδρα με γερανό ανασύρθηκε από το βυθό και το όχημα όπου μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αργοστολίου.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement