Πρωταθλητής στο Asian Le Mans Series ο Ανδρέας Λασκαράτος

Advertisement

O Ανδρέας Λασκαράτος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή του στο Asian Le Mans Series 2021, κατακτώντας τον τίτλο στην κατηγορία LMP2 Am και μάλιστα με τέσσερις πρωτιές σε ισάριθμους αγώνες.

O Έλληνας οδηγός που ήταν δεύτερος στην κατηγορία LMP3 του ALMS τη σεζόν 2019/2020, επέστρεψε στο θεσμό αναλαμβάνοντας μία νέα πρόκληση, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά με αγωνιστικό πρωτότυπο της LMP2. «Είναι ένα επίτευγμα για το οποίο μπορεί όλη η ομάδα να είναι περήφανη. Νιώθω υπέροχα, προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω.

Ήταν εξαιρετικό να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, την οποία ένιωσα από την πρώτη στιγμή ως σπίτι μου. Κάθε φορά που βγαίναμε στην πίστα πιέζαμε πολύ για να βελτιωθούμε και πετύχαμε κάθε στόχο που θέσαμε.

Advertisement

Σε προσωπικό επίπεδο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και ειδικά τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, στηρίζοντας τη φετινή προσπάθεια. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που με επιτυχίες σαν αυτή, εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας», τόνισε ο Ανδρέας Λασκαράτος.

Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα, ο Ανδρέας Λασκαράτος δεν σκοπεύει να… πατήσει φρένο, με το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμά του για το 2021 να ανακοινώνεται σε λίγες ημέρες.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement