Σάλος στο Twitter για το τροχαίο με υπηρεσιακό όχημα της Μπακογιάννη έξω από τη Βουλή και την επίδειξη εξουσίας [βίντεο]

Advertisement

Τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών του Twitter έχει προκαλέσει βίντεο με την αντίδραση αστυνομικού της Τροχαίας για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε την Παρασκευή, έξω από τη Βουλή.

Σύμφωνα όσα έγιναν γνωστά από την πρώτη στιγμή, υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που επιχείρησε να βγει από την πύλη της Βουλής στη Βασιλίσσης Σοφίας και τότε συγκρούστηκε με διερχόμενη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της.

Στα βίντεο αυτόπτης μάρτυρας λέει στον τροχονόμο, που δεν φορά μάσκα, πως ο 23χρονος τραυματίας πέρασε κανονικά με πράσινο και πως για το τροχαίο ευθύνεται το όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Advertisement

Όμως εκείνος να αντί να του ζητήσει τα στοιχεία του, ως όφειλε, για να κληθεί ως αυτόπτης μάρτυρας τον απειλεί πως θα τον γράψει επειδή δεν φορά κράνος και του λέει: «Σήκω φύγε τώρα από δω, εξαφανίσου».

Advertisement

Advertisement

Μάλιστα γίνεται προσπάθεια μέσω των social media να εντοπιστεί ο αυτόπτης μάρτυρας για να καταθέσει.

Advertisement

Ντόρα Μπακογιάννη: Στην ασφάλειά μου ανήκει το ΙΧ που τραυμάτισε τον 23χρονο έξω από τη Βουλή

Το μεσημέρι της Κυριακής η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook:

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. ⠀

Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. ⠀

Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. ⠀

Advertisement

Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.»

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement