Ζώδια και Σεξ: Πώς το προτιμούν και ποιος θα τους δώσει αυτό που θέλουν

Advertisement

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα έδινε πολλά για χάρη του καλού σεξ. Όμως το «καλό σεξ» δεν σημαίνει το ίδιο για όλους. Και είναι γεγονός ότι το ζώδιό μας και το ζώδιο του παρτενέρ μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον βαθμό που θα το απολαύσουμε και οι δύο.

Τι θέλει, λοιπόν, ο κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού και ποια ζώδια μπορούν να του το προσφέρουν;

Κριός

Θέλει πάθος και αυθορμητισμό στα πάντα – και φυσικά και στο σεξ. Του αρέσει να έχει τον έλεγχο και να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Ζυγός και ο Τοξότης μπορούν να του δώσουν αυτό που ψάχνει.

Advertisement

Ταύρος

Αισθησιακός, αλλά και δύσκολος, ο Ταύρος κάνει σεξ μόνο με τα άτομα που νιώθει άνετα να αφεθεί. Για αυτό και ταιριάζει χάρμα με τους εξίσου σταθερούς Καρκίνους και Αιγόκερους.

Δίδυμοι

Έχει φαντασία και βαριέται εύκολα, οπότε ακόμη κι αν κάνετε κάτι μόνο για μια φορά ετοιμάσου για πολύ πειραματισμό – και για κάμποσα βρωμόλογα. Θα λατρέψουν το σεξ μαζί του οι Κριοί και οι Υδροχόοι.

Καρκίνος

Δωσ’ του αγάπη, να είναι αγάπη, να αντέχει στον χρόνο, να αντέχει στα λάθη. Κι εκείνος (ή εκείνη) θα σου δώσει πάνω-κάτω ό,τι θέλεις, αν αισθανθεί ασφαλής. Υπάρχει ο μύθος που θέλει τους Καρκίνους λίγο vanilla, αλλά μπορούν να σε εκπλήξουν. Ταύροι και Ιχθείς, είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

Advertisement

Λέων

Ο άνθρωπος που όλοι θέλουν να τον κοιτάνε, να τον θαυμάζουν και – γιατί όχι; – να τον χειροκροτάνε, προφανώς θέλει να κλέψει την παράσταση και στο κρεβάτι. Σκορπιός και Ταύρος μπορούν να του δώσουν αυτό που θέλει και δεν θα τους χαλάσει και καθόλου.

Παρθένος

Αν σκέφτεσαι να κάνεις σεξ με Παρθένο, πρώτα σιγουρέψου ότι είσαι πεντακάθαρος ή πεντακάθαρη. Κατά τα άλλα, θέλει ατμόσφαιρα και σιγουριά. Θα περάσει τέλεια με Αιγόκερους και Σκορπιούς.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει να κάνει την πρώτη κίνηση σε όλα και φυσικά και στο σεξ. Θέλει να σε διεκδικήσει, θέλει να τον βασανίσεις και λίγο. Ταύροι και Κριοί τα καταφέρνουν άψογα.

Advertisement

Σκορπιός

Είναι διάσημος ως το πιο σέξι ζώδιο του ζωδιακού και όχι άδικα. Μυστηριώδης, παθιασμένος και αισθησιακός, θα μπορέσει να βρει τα κουμπιά σου. Ειδικά αν είσαι Λέων ή Παρθένος.

Αιγόκερως

Θέλει φροντίδα, θέλει ρομαντισμό – που να πατάει όμως στη γη – θέλει οικειότητα και βέβαια θέλει ασφάλεια. Αλλιώς θα είναι μαγκωμένος ή μαγκωμένη και δεν θα ξεδιπλώσει τα ταλέντα που έχει. Παρθένε και Σκορπιέ, αξίζει να βάλετε τα δυνατά σας.

Υδροχόος

Αντισυμβατικός σε όλα του, ο Υδροχόος θα σε ξαφνιάσει και στο κρεβάτι – και κυρίως έξω από αυτό, αφού δεν αποκλείεται ακόμη και η πρώτη σας φορά να είναι κάπου που δεν περιμένεις. Για αυτό και οι καλύτεροί του παρτενέρ είναι τα εξίσου ελεύθερα πνεύματα (τουλάχιστον στο σεξ), Σκορπιός και Δίδυμος.

Ιχθείς

Άλλο ένα ζώδιο που λανθασμένα έχει συνδεθεί αποκλειστικά με τον ρομαντισμό, ο Ιχθύς κυρίως χαρακτηρίζεται από τη ζωηρή του φαντασία – η οποία μπορεί να γίνει και πολύ βρώμικη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει και την τρυφερότητά του, αλλά δεν αποκλείεται αυτή να συνοδεύεται από κάμποσα βίτσια. Τα άλλα δύο ζώδια του νερού, Καρκίνος και Σκορπιός, είναι εκεί για να του δώσουν αυτό που θέλει.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement