Χρήστος Κιούσης: Μίλησα με το θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όλη η ομάδα θα αναλάβει τη νομική της κάλυψη

Advertisement

Ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Χρήστος Κιούσης δήλωσε σε κείμενό του στο blog του στο Gazzetta ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» θα σταθούν στο πλευρό του θύματος εμπράκτως. Μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωρόπουλου με τις νέες καταγγελίες και τη «μισή συγγνώμη» εκ μέρους του, ο Χρήστος Κιούσης αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με το θύμα για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα και και αποκάλυψε ότι οι Ράδιο Αρβύλα θα αναλάβουν όποια νομική αρωγή χρειάζεται.

Χρήστος Κιούσης: Όποια νομική, ψυχολογική ή άλλη αρωγή του θύματος την αναλαμβάνουμε εμείς

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων έγραψε: «Κατάφερα χτες βράδυ εκ μέρους της ομάδας μας να επικοινωνήσω με την κοπέλα μετά από δική μας on air παράκληση και δική της πρωτοβουλία και να μάθω όλη την αλήθεια από το στόμα της. Επικοινωνήσαμε και με τη δικηγόρο της, που μου περιέγραψε όλο το δικαστικό Γολγοθά που ανεβαίνει το θύμα από το 2019, σχεδόν τρία χρόνια πριν. Μάθαμε από πρώτο χέρι λοιπόν για τις επανειλημμένες παρακλήσεις του θύματος να κατέβει το παράνομα αναρτημένο πορνογραφικό υλικό, τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, τη συστηματική εξαπάτηση, τη μη εμφάνιση στο δικαστήριο, την αποφυγή της αυτοφώρου διαδικασίας, τα πληροφορηθήκαμε όλα. Κι άκουσα στο τηλέφωνο έναν άνθρωπο απογοητευμένο κι αποκαμωμένο.

Η κοινή γραμμή που χαράξαμε στο studio μιλώντας με τον Αντώνη και τον Γιάννη δεν είχε να κάνει με δικό μας damage control, με διαχείριση της δικής μας κρίσης αλλά με τη διαχείριση της δικής της κρίσης που έχει μακρύνει χρονικά τόσο, που παύει να είναι «κρίση», για αυτό και το περιγράφω ως βασανιστήριο.

Advertisement

Όποια νομική, ψυχολογική ή άλλη αρωγή του θύματος την αναλαμβάνουμε εμείς. Ό,τι χρειάζεται για να δικαστεί τίμια αυτή η υπόθεση, όποια νομικά και επιστημονικά εργαλεία χρειάζεται η δικηγόρος της, όλα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Δεν θα είναι ποτέ ξανά μόνη της απέναντι σε αυτόν που τόσο άδικα την έβλαψε.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της δικογραφίας (απίστευτο που πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτή τη φράση), γιατί η δικηγόρος της μου έδωσε αυτήν την πολύ συγκεκριμένη οδηγία. Δεν θα κάνουμε κανένα λάθος μπροστά στην αγανάκτηση και την οργή που νιώθουμε. Έχουμε τον απαραίτητο χρόνο, τους πόρους και πάνω απ’ όλα τη διάθεση να συμπαρασταθούμε εμείς εμπράκτως σε αυτή την κοπέλα, σαν είναι αδερφή μας, σαν να είναι κόρη μας».

Κιούσης για Παναγιωτόπουλο: «Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο»

Ο Χρήστος Κιούσης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε: «Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο. Όπως πάντα. Ράδιο Αρβύλα». Είχε, μάλιστα, πει στον αέρα της εκπομπής την οποία αποκάλεσε «οικογένεια»: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρόνων, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας – πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω, δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα.

Advertisement

Σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ ότι θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».

Ντυμένοι στα μαύρα ξεκίνησαν το «Ράδιο Αρβύλα»

Ντυμένοι στα μαύρα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης άρχισαν την εκπομπή της Τρίτης (14/12). Έπειτα από τις φήμες που ήθελαν τους «Ράδιο Αρβύλα» ό,τι δεν θα έβγαιναν on air, τελικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγουν κανονικά απόψε.

«Θυμάμαι άλλα δύο γεγονότα στο παρελθόν που μας «υποχρέωσαν» να μην μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα όλα αυτά τα χρόνια.  Η πρώτη ήταν όταν ο Αλέξης (σ.σ. Γρηγορόπουλος) έχασε τη ζωή του. Για μία ολόκληρη εβδομάδα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κανονική εκπομπή και βγάζαμε και εμείς τα εσώψυχά μας. Η επόμενη φορά ήταν με τη Marfin. Όταν είχε αυτό το απίστευτο έγκλημα, το οποίο δεν μπορούμε καν να το αναφέρουμε ξανά.

Advertisement

Δε νιώθαμε πως μπορούμε να βγούμε και να κάνουμε Ράδιο Αρβύλα. Η τρίτη φορά είναι αυτή. Είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Είναι κάτι που το είπαμε και χτες. Σήμερα είμαστε περισσότερο στα χαμένα. Το συνειδητοποιείς και γίνεται χειρότερο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement