«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Νέες επιθέσεις φοβάται η ΕΛ.ΑΣ μετά την Πάτρα

Advertisement

«Ήταν 20 άτομα που με περίμεναν, ζήτησαν εμένα. Επικεφαλής ο συνταξιούχος ψυχίατρος. Θέλαν να μου επιδώσουν ένα ψήφισμα ότι το εμβόλιο είναι δηλητήριο. Αρνήθηκα να το παραλάβω. Επιτέθηκαν φραστικά ότι είμαι δολοφόνος και δηλητηριάζω τα παιδιά τους», λέει η κ. Μαστοράκου.

Σε βίντεο και φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, φαίνεται ο εν λόγω ψυχίατρος σε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα, να περιγράφει τις υποτιθέμενες συνέπειες στην υγεία μιας γυναίκας μετά τον εμβολιασμό.

«Δαιμονοποιούν το εμβόλιο»

Μαζί με την ομάδα του «προσηλυτίζουν» όποιον μπει στο νοσοκομείο μετά από εμβολιασμό, αποδίδοντας το όποιο πρόβλημα υγείας σε παρενέργειες των εμβολίων. «Μαζί με άλλους έχει δημιουργήσει ομάδες. Διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τις παρενέργειες, περιχαρακώνουν όσους πάθουν κάτι μετά το εμβόλιο».

Advertisement

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πείστηκαν από το κήρυγμα της ομάδας και ακύρωσαν τον εμβολιασμό. «Αρνούνται τα πάντα. Τον ιό, τα τεστ, τη μάσκα, τη διασωλήνωση με συνέπειες για τη δημόσια υγεία».

Θα κινηθεί νομικά

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου θα κινηθεί νομικά, με το περιστατικό να έρχεται να προστεθεί στη λίστα των επικίνδυνων ενεργειών που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», «Ιεροδηλωσήτες» ή «Αυτόχθονες Ιθαγενείς».

Όπως αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής», περισσότερα από 200 πρόσωπα βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων η πλειονότητα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Δύο κατηγορίες μελών

Η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες μελών. Η μία αποτελείται από συνταξιούχους αστυνομικούς ή στρατιωτικούς και η άλλη από πρόσωπα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που αρέσκονται σε σενάρια συνωμοσίας.

Η δομή των ομάδων θυμίζει στρατιωτικές μονάδες με ανώτατο διοικητή, επικεφαλής ανά περιφέρεια, ενώ φέρουν ακόμα και οπλισμό.

Οι Αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς δεν αποκλείουν αύξηση των επιθέσεων σε κρατικούς λειτουργούς όπως άλλωστε έχουν προειδοποιήσει οι «Θεματοφύλακες».

  Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement